Vad är Mud Guards?

Hittade på en rad fritidsfordon och långväga lastbilar och även några cyklar, lera skydd är enkla apparater som används för att skydda fordonets sidor från lera och andra lösa ämnen som är vanligt förekommande längs både smuts och belagda vägar . Här är några exempel på hur leran vakten fungerar och hur detta praktiskt tillbehör är ofta för att göra ett personligt uttalande. Också känt som stänkskydd, är leran vakt en gemensam plats på den stora skåpbilar och överföra lastbilar det draget varor från en del av landet till ett annat. En grundläggande stänkskydd är en del av robusta material som fungerar som en sköld. Vägförhållanden inkluderar ofta löst grus eller stenar, lera och andra faktorer som kan skada sidorna av en lastbil över tiden. Mud vakter fånga upp och bromsa material som de rörs av vägtrafiken, och bidra till att avleda tjära, sten, lera och andra ämnen bort från själva fordonet. Eftersom leran skydden är tillverkade av material som kan tvättas lätt, kan de finnas kvar under en längre tid.

Mud vakter är också bra tillägg till fritidsfordon. Användningen av slam vakter för att avleda stenar och annat löst material bidrar till att bevara den lack på fordonet, genom att förhindra repor och små inbuktningar från peppering målgång. Lera skydd för mindre lastbilar och fritidsfordon kan hittas på de flesta butiker Auto utbudet, liksom många rabatterade butiker. Installationen är mycket enkel och kan utföras under en mycket kort tid.

Även cyklar kan dra nytta av förekomsten av lera vakter. Detta gäller särskilt när cykeln används för pendling eller för weekend utflykter i tuff terräng. Mud vakterna inte bara till för att skydda hjulen och redskap på cykel, men också kan avleda lera och små stenar bort från benen på föraren.

En av det roliga aspekter av lera vakter är att de kan vara dekorativa som de är praktiska. Lera vakter med tecknade figurer, populära ord och bilder av artister är vanliga. Vissa företag använder reklam på överdimensionerade gyttja vakter som en annan strategi för att skapa intresse för sina varor och tjänster. Det finns också tillverkare av lera vakter som kommer att skapa en anpassad uppsättning av lera vakter använder bilder eller text som tillhandahålls av kunden. Med ett prisintervall som går från budget modeller till dyra skräddarsydda produkter, är lera vakter fast etablerad som en del av vägen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.