Vad är Keyless Entry?

Keyless inträde är standard i fordon som har installerat larmsystem. En liten batteridriven apparat eller remote hänger på en nyckelring och funktioner en eller flera knappar för aktivering och avaktivering av larmet. Knappen driver lås också. När man närmar sig bilen, ett tryck på knappen kommer inte bara avväpna alarm, men låsa förardörren, vilket gör det onödigt att använda en nyckel. Därför tillåter Keyless inträde. En annan typ av Keyless inträde populär under 1980-talet används en knappsats på dörrhandtaget. Knappsatsen var inte nödvändigtvis knuten till ett larm och var helt enkelt en bekväm funktion. Genom att ange en personlig, förprogrammerad kod i block, kan ägaren låsa dörren utan nyckel. Detta möjliggjorde ett snabbt inträde på fordonet. Det gjorde det också enkelt att hämta dina nycklar om de var låsta misstag i bilen.

Idag har de flesta fordon använder fjärrkontrollen larmsystem för Keyless inträde, vilket gör knappsatser onödiga. Fjärrkontrollen har flera fördelar jämfört med knappsats inträde. För ett, trycka på en knapp är lättare och snabbare än att använda en knappsats, och det kräver inte minnas en kod. Också, med en fjärrkontroll fordonet kan låsas upp på avstånd, eftersom signalen måste färdas 30 fot (9m) eller mer. Därför är det också kallas "remote posten. " Om du närmar dig din bil och känna sig hotade på något sätt låsa upp bilen innan du når den tillåter omedelbar inträde. Väl inne, låser annat tryck på knappen dörrarna. Flesta Keyless entrésystem har också en nödsituation knappen på fjärrkontrollen. Trycker på den kommer att orsaka att alarmet ska avges, väcka uppmärksamhet och skrämmer bort potentiella skurkar. I de flesta fall är dock en Keyless inträde system helt enkelt extremt bekväm. När dina händer är fulla av matvaror, hårdvara, eller till och med småbarn, ett tryck på knappen låser dörrarna och valfritt, stammen. Keyless posten är särskilt trevligt i regnet.

Låsa bilen dessutom en barnlek med en Keyless post system. När du går iväg, ett tryck på knappen på fjärrkontrollen kommer att säkra alla dörrar och armen larmet. Inget kunde vara enklare!

Några avancerade Keyless inträde system erbjuder en funktion som kallas "remote start. "Detta särskilda knappen kan du starta motorn från flera hundra meters avstånd när fordonet är låst. De som lever i extrema väderförhållanden kan uppskatta det här alternativet. på en isig vintermorgon, till exempel när du kan rikta fjärrkontrollen ut vardagsrummet fönster och starta bilen ett par minuter innan du är redo att lämna. vid tiden du dig i bilen motorn blir varm, och om värmaren var kvar i läge "ON" , så kommer interiör! Omvänt, om du bor i värmen, kan fjärrkontrollen börjar låta luftkonditionering för att kyla bilen innan du skriver.

Keyless inträde är standard på de flesta nya bilar. Om det inte ingår, kan den läggas till senare genom att ha ett larm installerat så pass dragen Keyless posten. Olika larmsystem levereras med en mängd funktioner, och priserna varierar därefter. Se en lokal larm säljaren eller ny bil återförsäljare för Keyless inträde paket och optioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.