Vad är Double Parking?

Termen "dubbel parkering" kan användas för att hänvisa till ett antal olika parkering tekniker, varav de flesta är olagliga. I betydelsen olaglig parkering, är dubbelt parkering både hindrande och extremt irriterande, och det är en källa till stor frustration för många tätorter. I juridisk mening, är dubbelt parkering ett effektivt sätt att spara bilar i offentliga partier, och det kan användas för att passa ett stort antal bilar till ett mycket litet utrymme, som kan ha en praktisk bil-tunga områden.

flesta människor tänker bilar som är felparkerade när de visualisera dubbel parkering. I det första och ofta mest skadliga bemärkelse hänvisar dubbel parkering för parallell parkering bredvid en annan bil så att hela eller delar av ditt fordon är i gatan. Förutom att blockera den ursprungliga, lagligt parkerad bil i, kommer dubbla parkerade fordon blockerar en del av gatan och en cykel körfält, om man är närvarande. I starkt trafikerade städer, kan fördubbla parkering vara ett allvarligt problem eftersom det stör trafiken.

Delivery förare ofta dubbel park, motiverar verksamheten genom att hävda att de måste agera snabbt in och ut ur trafik. I vissa städer har leverans företagen medgav öppet att uppmuntra sina förare att fördubbla park, där det resulterande trafiken biljetter som en del av kostnaderna för att driva företag. Regelbundna förare kan också dubbelklicka park när de behöver köra in i ett företag att få något, eller om de inte kan hitta parkering någon annanstans. I båda fallen är den handling inte ursäktligt.

Termen kan också användas för att hänvisa till bilar som tar upp flera parkeringsplatser, vilket stör ordningen på en parkeringsplats eller gata. Eftersom de flesta parkeringsplatser klart utstakad med linjer, bör det inte vara alltför svårt för förarna att parkera rätt, men en del dubbla park av lättja eller en önskan att skydda sina fordon från skador. Eftersom andra bilar kommer att göra att vara mer utrymme effektivt kan problemet ha en dominoeffekt över en parkeringsplats.

i juridisk mening, dubbel parkering hänvisar till fyllning en parkering med bilar genom att packa dem tätt i ett tätt rutnät. När en bil på baksidan av nätet måste nås, en parkering assistent flyttar bilar på vägen att få till det. Denna teknik används ofta i packade centrala områden, eftersom det kan öka parkering intäkter genom att göra plats för fler bilar. Vissa förare ogillar dessa partier, eftersom de inte vill ge upp sina nycklar till parkeringsvakter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.