Vad är Chrome Rims?

Idag, krom fälgar är mer populär än någonsin. Vare modifiera en existerande bil eller lägga till flaggan på återförsäljare, finns miljontals människor som väljer att lägga krom fälgar till sina fordon. Chrome fälgar är hjul, oftast ut på bilar trots att de görs också för andra fordon som motorcyklar.

Många nya bilar kommer som standard med antingen navkapslar eller hjul aluminium. Billigare bilar tenderar att omfatta navkapslar, som plast gjord beläggningar likna krom, att dölja bilens sanna, rå hjul. Navkapslar är det billigaste sättet att få rå hjulen ser trevliga ut, men på grund av den typ av plast, de tenderar att ha en relativt kort livslängd jämfört med sann aluminiumfälgar eller krom fälgar.

Aluminiumfälgar ställs ut av färdiga metall. Det finns inget behov av en plast som täcker så aluminiumfälgar inte accepterar Navkapsel beklädnad. Det finns massor av intressanta mönster att välja mellan, och hjul aluminium lägga en touch av klass till en bil. Aluminiumfälgar säljs vanligtvis i en matt silverfinish och ibland, men mindre vanliga, glänsande svart. De är mycket dyrare än navkapslar, men tenderar att vara billigare än krom fälgar. Aluminiumfälgar är förmodligen den vanligaste typen av hjul säljs med nya bilar.

Chrome fälgar, dock är de slutliga tillägg eller uppgradera till ett fordon, nya eller begagnade. Om du vill synas eller bara anpassa din bil, lastbil, eller SUV, kommer krom fälgar göra jobbet. Dessa blankpolerade hjulen är klädd med en kromad spegelblank yta som lyser i solljus eller gatlykta. Många bil entusiaster som reser in sina fordon i tävlingar och visar, välja att installera krom fälgar på sina fordon eftersom det gör att bilarna ser skarpa, snabba och dyra.

Allt snygg klass Det kostar dock, och kromade fälgar är inte billiga. Chrome fälgar eller hjul kostar vanligtvis mellan $ 200-$ 500 var, och kan variera så mycket som flera tusen dollar vardera. Multiplicera dessa siffror med fyra för att beräkna priset på en full uppsättning hjul till din bil.

När man överväger krom fälgar till din bil, se till att notera lug mönstret för just din bil, storlek på fälgar och bredden. Var och en av dessa mätningar varierar från bil till bil, så det är bra att veta dina specifikationer innan shopping för nya krom fälgar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.