Vad är Cargo Liners?

Cargo liners är en bil tillbehör som används mest i sängen med mickar och i fordon med inredning last områden, såsom stadsjeepar, stationsvagnar, hatchbacks och delningsfilter. Cargo foder för sängar pickup är oftast gjorda av tunga i alla väder, till exempel plast eller gummi. Spray-on bed liners är också växer i popularitet för ägare pickup. Foder för fordon med inredning last, är vanligtvis tillverkade av matta, plast eller gummi.

De flesta bilägare installera lasten foder för att skydda sina fordon. Föremål som förs i sängen området en pickup kan orsaka skador på färg och finish som de skift under transporten. När färgen och finish tas bort, är metallen fordonet utsätts för faktorer som kan orsaka kostsamma rost och korrosion skador. är en drop-in frakt liner utformad för att passa på toppen av lastutrymmet och fungerar som en barriär mellan sängen av pickup och de föremål som transporteras. Om skada inträffar kommer det att bli om lasten liner själv och inte på fordonet. Drop-in last liners har den fördelen att inte vara fast installerade, så att en ägare kan välja att ta bort det när som helst. Några nackdelar med en drop-in-liner är risken för att skyddsfilmen själv kan skada fordonet under och liner kan öka vindmotstånd och vindbrus, och även flyga bort om det inte korrekt installerat.

Spray-on bed liners sprejas på ytan av sängen själv och obligationsmarknaden direkt med bilens yta, nästan som färg, att ge det skydd. Eftersom det blir en del av ytan saknar spray-on liner inte risken för ökad luftmotstånd, vindbrus och flyga. Några nackdelar är att det faktiskt blir en permanent del av fordonets yta och så snart det tillämpas, kan inte tas bort. Dessutom är kvaliteten på det skydd som liner beroende av kvaliteten hos den personal som utför arbetet. Lastbilen ägare överväger spray-on last liner bör göra omfattande forskning för att hitta en ansedd och kvalitet entreprenör. I fordon med inredning fraktområden, en last liner är ungefär som en stor matta som sitter ovanpå det befintliga golvet i bagageutrymmet. Cargo liners kan förbättra det estetiska bagageutrymmet och skydda fordonets interiör från skador till följd av objekt som lagrats i bagageutrymmet. Cargo liners används också för att förhindra risken för poster sladd eller flyttar under transporten. För detta ändamål är de ofta gjorda av gummi eller liknande icke-slip material.

kan utvändigt och invändigt drop-in last liners finns på de flesta stora bildelar butiker och återförsäljare specialitet på Internet. De är utformade för att passa den specifika sängen eller bagageutrymmet på en bil, så köparna bör ta sig tid att se till att skyddsfilmen de köper är det rätta för deras bil eller lastbil. Bilaffärer säljer också last tätskikt och interiör matta mattor speciellt utformad för de bilar de säljer. Ytterligare en fördel för vissa fordonsägare är att många av dessa punkter kommer att ha logotyp och /eller namn på det enskilda fordonet är gjorda för.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.