Vad är Bicycle Touring?

år friluftsmänniskorna intresserade av att resa långa sträckor genom skogen och skogar valde backpacking som sin transportsättet. De som deras utrustning i stora ryggsäckar och höjt flera miles med avsikt att skilja sig från samhället och bekvämligheter i vardagen-i huvudsak lever i ett självständigt sätt. Tanken vädjade också till cyklister och cykel Touring föddes. Bicycle Touring är processen att resa långa sträckor under flera dagsturer med all utrustning, kläder och andra tillhörigheter fristående på cykeln.

Bicycle turnerat har funnits i många år, som cyklister började rida vägarna långa sträckor med laster fastsatt fram, bak och på sidorna till cykeln. Men cykel Touring är inte begränsat till på väg att resa. Sedan tillkomsten av mountainbike, off-road cykling fick ånga och cyklister började utforma olika metoder för säkring av last på cykeln, och har också gjort ändringar i cyklar sig att ta emot turnerande. Till exempel, off-road touring bikes funktionen ofta starkare ramar avsett för transport av extra vikt, och särskilda utväxling till stöd trampa extra vikt.

Cykelväska påsar-eller väskor som fäster på sidorna av cykel-är en vanlig metod för att fördela vikten av utrustning jämnt över cykeln. Därför att lägga vikt på framsidan av cykeln kan påverka styrning och kontroll, väskor pannier knutna till fronten är normalt, men inte uteslutande, mindre än påsar på baksidan av cykeln. Genom att lägga till en växel rack bakom cykeln, kan en ryttare hänga korgar på vardera sidan av bakhjulet och även stuva en extra påse ovanpå racket större kapacitet.

Andra metoder för att genomföra redskap medan cykel touring innefatta användning av ryggsäckar, och nu mer allt mer än någonsin, släpvagnar. Några företag har utvecklat starka, metall, single-hjul släpvagnar avsedda att dra redskap bakom cykeln, vilket orsakar ett mindre hinder för styrning och kontroll. Några av dessa släp komma med fjädring samt att stödet kontroll medan off-touring tävlingscyklist. Metoderna för dragande redskap medan cykel touring är ständigt föränderliga, så bör du kontrollera med din lokala cykelaffär för de senaste metoderna och rekommendationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.