Vad är Auto Train?

Auto Train ®, förkortning för bil tåg, är en tjänst som drivs av den amerikanska tågtrafiken kallas Amtrak ®. Tjänsten går från Sanford, Florida, vilket är nära Orlando, en förort till Washington, DC är här den enda vägen för Auto Train ®. Det anses vara en av Amtrak's ® mest populära rutter.

Syftet med Auto Train ® är att underlätta resandet längs ostkusten av USA. Rutten går ungefär 900 miles (1. 448 km). Varje familj eller enskild som är ombord måste också ha ett fordon med dem. Auto Train ® lämnar stationerna varje eftermiddag och anländer till sin destination varje morgon. Hela sträckan tar cirka 16 timmar att slutföra ett sätt.

Rutten är mycket populär som en som går mellan ett större storstadsområde, eller åtminstone fungerar som en inkörsport till tätbefolkade nordöstra USA och en utmärkt destination. Den södra ändan av Auto Train ® är inom 45 minuter med bil från några av världens mest populära nöjesparker i Disney World, SeaWorld och Universal Studios Florida, samt några populära stränder, såsom Daytona och New Smyrna.

Många familjer väljer att ta Auto Train ® till Florida, och avkastningen på det, att hjälpa till att ta del av trycket utanför körning hela vägen. Dessutom är det bekvämt, ibland mer praktiskt än att flyga, helt enkelt därför att när familjen anländer till destinationen, är deras egen bil också där. Det sparar pengar som annars skulle gå att hyra fordon och erbjuder även en annan nivå av personlig frihet gång vid destinationen. Att dagligen erbjuds tjänsten ger ytterligare bekvämlighet att många familjer väljer att utnyttja . Detta rivaler bekvämlighet flyger från vissa flygplatser, men det är ofta möjligt att välja från flera flyg dagligen från större flygplatser. Vidare ger Auto Train ® transport familjen en chans att uppleva tågresor, vilket är något av en sällsynthet i USA eftersom de flesta antingen färdas med bil eller flyg.

Amtrak Auto Train ® är mycket populär, men har ännu inte realisera eventuell expansion även efter drivs i nära två decennier. Andra vägar, till exempel en mellan Chicago och Florida som ett exempel, har övervägts, men övergripande ekonomiska svaghet i tågtrafiken har aldrig tillåtas att expansion förverkligas. Om det någonsin erbjudits, rutten skulle vara betydligt längre än den nuvarande i drift, med så mycket som ytterligare 50 procent.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.