Vad är ett hangarfartyg?

Ett hangarfartyg är en stor oceangående fartyg för transport av flygplan, som sedan kan använda däck med hangarfartyg start. Använda hangarfartyg bevarar flygbränsle, och gör också en militär ett större flygande rad, genom att luftfartyget närmare intresseområde. Många bombplan och jetflygplan har faktiskt mycket korta avstånd, vilket kan göra det svårt att inleda en praktisk offensiv mot ett mål. Besättningen som personal ett hangarfartyg samarbetar nära samordning team att lansera flygplan under strid och ger en bas för militär personal.

hangarfartyg dra fördel av en konvention mot folkrätten att fartyg på internationellt vatten fungerar som självständiga enheter. Så länge ett hangarfartyg vistelser klara av hävdade kustvatten, kan den köras som en filial till sin hem nation. Flera länder, däribland USA hålla hangarfartyg på strategiska standby, redo att segla till platsen för en konflikt hela tiden. Medan hangarfartyg är inte särskilt snabbt, de är otroligt robusta och bemannas av välutbildade besättningsmän som huvudsakligen förvandla dem till mobila centra strid kommando. ett hangarfartyg innehåller ett däck med en startbana och en hangar nedanför med lagring för ytterligare flygplan och utrustning som nås av Giant hissar som kan föra plan till den övre våningen. Transportören har också ett kommando torn, tillsammans med kvartal och bekvämligheter för ett stort antal anställda. Hundratals människor lever och arbetar ombord hangarfartyg, från piloter till galleriet personal och de kan sättas samman i flera månader i taget.

banan av ett hangarfartyg, medan den långa, är långt ifrån lika länge som landbaserade banor. Om en pilot överskridanden däcket eller inte får tillräckligt med hiss under start, kommer flygplanet att hamna i havet. Lotsning flygplan på och stänga av ett hangarfartyg är en mycket skicklig uppgift, och de mest välutbildade piloter arbete på hangarfartyg. Start är svårt i många fall, piloter faktiskt måste komma igång med jätte katapulter, eftersom banan är för kort för planet att bygga upp tillräcklig fart för att ta bort. Landningen är också en utmaning: piloter måste slå däck vid precis rätt vinkel och på en säker hastighet av hastighet, gripa tailhook det luftfartyg med att arrestera trådar utsträckt över däcket, som kommer att förhindra att planet kraschar in i andra flygplan ombord, eller havet.

Att arbeta på ett hangarfartyg är extremt farligt: flygplan kan fatta eld, eller blås personal överbord med sina kraftfulla motorer. Som ett resultat, är hangarfartyg st med säkerhetsutrustning som flamskyddsmedel, brandbilar, och skyddsnät. Arbetsmiljön är också mycket bullrig, kräver besättningen att bära hörselskydd och kommunicera med teckenspråk och radioapparater. Flesta anställda använda skyddsutrustning samt, inklusive huvud hjälmar och uppblåsbara västar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.