Vad är ett flygplan stuga?

Ett flygplan hytt är det område som innehåller passagerarna under flygning. I ett stort kommersiellt flygplan, innehåller de i allmänhet sätesrader med öarna så passagerarna kan gå till och från toaletten, och besättning kan transport behövs ex. I ett privat plan, kan kabinen ser mer ut som ett vardagsrum, med säten, tabeller och olika special tillsammans med erforderlig bältade platser och säkerhetsanordningarna. Båda versionerna innehåller vanligen funktioner för underhållning, som tv-apparater och radiostationer. måste Ett flygplan stuga utsättas för tryck för att vara bekväm för människor. Människokroppar känner normal när lufttrycket omkring dem är omkring 14,7 pounds per kvadrattum (psi), tyckte att beloppet på havsnivå. Kommersiella flygplan flyga omkring 30. 000 meter över havet, där den genomsnittliga lufttrycket är ca 4,3 psi. För att öka stugan till en behaglig nivå för tryck, högtrycksledningar hälls i kabinen, vanligtvis återvunnet från kompression skede av funktioner jetmotor.

kabin en stor plan brukar arrangeras med olika klasser av passagerare dividerat med gardiner. Främre största delen av kabinen är "First Class" och omfattar tjänster som gratis alkoholhaltiga drycker och extra utrymme på alla sidor. Följande är "Business Class" med många av samma funktioner, men vanligtvis något mindre utrymme på alla sidor. Efter bakom är Premium Economy med bara lite mer benutrymme än den slutliga division, ekonomi, som ibland kallas Coach. Köket och sittplatser för flygvärdinnorna ligger oftast på baksidan av flygplan bakom Economy.

Säkerheten har högsta prioritet i ett flygplan hytt. Stugorna är utrustade med olika material och funktioner för att öka passagerarnas säkerhet, särskilt i händelse av en nödsituation. Videor visas precis innan start för att informera och undervisa passagerare om säkerhetsfunktioner i kabinen, och deras rätt användning. Generellt platser har en flytredskap i händelse av en vatten landning, och enskilda syrgasmasker lagras i takytan att falla ner vid en nödsituation. Vissa delar av kabinen funktionen bryta sig loss dörrar och uppblåsbara diabilder för flykt.

Platserna är en viktig del av varje flygplan hytt, eftersom passagerarna måste sitta och vara återhållsamma under start och landning, samt när turbulens eller nödsituation situationer. Comfort är säkert en faktor i flygplan stuga plats design, men säkerheten är återigen högsta prioritet. Under ett flertal omfattande kraschar inträffade dödsfall inte från påverkan, utan från platser som lossnade från hytten golvet under inverkan. Passagerare som var fastspänd på platser kastades från stugan, och dog till följd. Redesign efter dessa kraschar göras säkrare platser, med en speciell flexibla metall ben och fastsättning band på golvet i stugan. Detta möjliggör en viss våren i sätet om effekter, och håller det bifogas till stugan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.