Vad är ett avgassystem Header?

ett avgassystem header är en eftermarknadsprodukt Automotive del för att förbättra bilarnas prestanda. Den lilla vinst i prestanda underlättas genom ett avgassystem huvud är viktigt att högpresterande förare som ofta göra andra ändringar i sina fordon för att öka hastigheten. Dessa ändringar omfattar installation av större luftintagen till motorn. Ett avgassystem header ändrar avgassystemet för att förhindra mottryck, vilket innebär att flaskorna inte behöver arbeta så hårt för att driva avgaserna ut som de gör i ett traditionellt system. Det finns olika typer av avgas rubriker beroende på behov av förare, med några inställd för låg prestanda och andra syftar till hög prestanda på den öppna vägen.

I ett konventionellt avgassystem, efter cylindrar förbränna, skjuta de avgaserna ut i avgasgrenrör vilka sträckor avgaserna ut ur fordonet genom avgasröret. Men avgasgrenrör kan skapa ett mottryck som skjuter mot cylindern, vilket innebär att det har att utöva mer energi för att driva avgaserna ut och förbereda för nästa bränning. Som ett resultat kan vissa effektivitet förloras. ett avgassystem huvudet fungerar annorlunda, främst skapa en miniatyr avgasröret för varje cylinder och dirigering avgaserna till en centraliserad uppsamlare som är mycket större. Rören med ett avgassystem huvudet är böjda för att passa under huven och skär till samma längd så att avgaserna kommer fram sekventiellt i kollektorslangen som varje cylinder bränder. Detta eliminerar mottrycket problemet och låter cylindrarna att fungera mer effektivt. I vissa fall kan ett avgassystem sidhuvudet anpassas så att dra på avgasventil för nästa cylinder och suga ut avgaser, vilket innebär ännu mer arbete för cylindern. Förare som vill ha mer makt runt stadstrafik och bättre acceleration under en tung belastning vanligtvis välja en låg sportljuddämpare huvudet, medan förare som är ute efter fart på den öppna vägen vill ha höga prestanda rubriker.

en rad olika tillverkare att avgaserna rubriker för en svindlande sortiment av fordon, och det är viktigt att installera avgas rubriken utformad för din bil. Eftersom avgasläckor kan vara farligt, bör avgasröret header installeras med omsorg, eller professionellt om det finns någon som helst osäkerhet. En felaktigt installerade huvudet kan leda till ett avgassystem läcka som ventilationskanaler i hytten på fordonet, orsaka symptom på koloxidförgiftning på förare och passagerare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.