Vad är ett Länkade Trailer?

Termen bifogade trailer kan hänvisa till ett obegränsat antal olika verktyg släpvagnar. I allmänhet är dock ett inbyggt släp icke-drivna fordon som dras av ett motordrivet fordon, exempelvis en bil eller lastbil, och ingår för att skydda innehållet i från väder och vind och stöld. Den bifogade släpvagn kan omfatta byggande släpvagnar, som är stora enheter bildas som ett kontor och komma med uppkopplingar för telefon och elektricitet. Andra slutna släpvagnar är mycket enklare och kan anpassas för olika ändamål.

omges släpvagnar Djuplastningssläpvagnar gärna vilja öppna släpvagnar luft nytta, men med väggar och tak för att helt innehålla innehållet inuti. Ett större inbyggt släp kommer att ha en dörr eller port på baksidan av trailern, samt en dörr på en av sidorna i trailern för lättare tillgång till objekt i. Som vanliga utility släp, måste ett inbyggt släp har bromsljus och korrekt plåtar licens för att vara väg-värdig i USA. De är anslutna till ett motordrivet fordon med dragkrok-vanligen en två tum (5 cm) Kuldrag. Detta gör att släpvagn för att flytta från sida till sida oberoende från dragfordonet.

Liksom andra typer av släpvagnar, ett inbyggt släp kan komma på en enda axel sort eller en fleraxliga sort, beroende på storlek och vikt kapacitet. Större slutna släpvagnar kommer att ha mer än en axel att stödja mer vikt, och dessa släpvagnar skall bifogas fordon med lämplig dragkapacitet. En medelstor eller stor lastbil krävs ofta.

Mångsidigheten i ett inbyggt släp gör det till ett bra val för en rad olika ändamål: de kan användas för att flytta från ett hem till ett annat säkert, de kan utrustas med skåp, hyllor och arbetsbänkar att tjäna som en bärbar konstruktion affär, de kan förses med kablar eller band för säkra motorcyklar och ATV, de kan även monteras för att tjäna som tillfälliga bostäder, även om ventilation och el kan vara ett problem. Vissa versioner av ett inbyggt släp är gjord speciellt för att fungera som en tillfällig uppehållsrum, t. ex. pop-up campare.

Eftersom ett inbyggt släp ger extra tyngd åt din bil, kommer det att påverka din bil eller lastbil hantering. Bromssträcka kommer att öka, och föraren måste vara särskilt försiktig i kurvor och i hög hastighet för att hålla släpet under kontroll. Dessutom kommer en del bifogad släp begränsar förarens sikt och blockera backspeglarna, extra försiktighet måste iakttas vid säkerhetskopiering och svarvning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.