Vad är ett Event Recorder?

En händelse brännaren är en apparat som registrerar information som kan användas i analysen av en händelse. Event recorders används i en mängd olika inställningar, från bedömningar av hjärtpatienter för utredning av olyckor där flygplan. Vissa människor kan använda ordet "event recorder" för att hänvisa specifikt till en järnväg händelse brännare, en anordning som monteras på tåg som fungerar ungefär som färdregistratorn eller "svart låda" som används i flygplan. Eftersom information i ett event recorder kan användas i en juridisk utredning, en domstol, eller patientens behandling, när det gäller Holter monitorer som bars av hjärtpatienter, måste enheten vara mycket exakt. Det måste också stå emot manipulation. Transport vid inspelning som de som används i fartyg, flygplan och tåg är utformade på ett sådant sätt att det är mycket svårt att ändra den information som lagras i brännaren, och när information ändras, är det lätt att upptäcka tecken på förändringar.

En typisk transport händelse inspelare samlar ett urval av data inklusive hastighet, färdriktning och höjd, i fråga om flygplan. Händelsen brännaren övervakar också el-och kommunikationssystem, Parlamentet noterar kommandon nyligen trätt in i systemet och systemets svaren på dessa kommandon, och kan även spela in ljud från operatörerna. Lagring metod varierar beroende på företag som gör brännaren, och vid inspelning kan vara att skriva över gamla data eller data kan lagras tills den tas bort. En av de klassiska användningar av en transport händelse brännaren är i utredning av ett tillbud eller olycka. Evenemanget brännaren är en opartisk och är mycket pålitligt vittne som kan ge en hel del information för utredarna om omständigheterna kring händelsen, vilka åtgärder som vidtagits av berörda personer, och vad som hände under evenemanget. Event recorder kan användas för att upptäcka tecken på slarv eller felaktig användning, eller avslöja att en olycka var verkligen en olyckshändelse, orsakad av något som liknar ett missfoster händelse som funktionshindrade systemen på tåg, flyg eller båt.

p

Event recorders används också ibland i de anställdas bedömningar, övervaka anställda, eller i pågående utredningar av anställda som tros vara försumlig. Exempelvis kan en tunnelbana myndighet får använda vid inspelning för att visa att inte förarna är verksamma tåg i enlighet med företagets policy och säkerhetsföreskrifter, använda dessa uppgifter för att omskola sig problemet anställda eller att sparka anställda som redan har varnat sina aktiviteter på jobbet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.