Vad är ett Airplane Show?

Ett flygplan visa eller Air Show är ett evenemang där olika flygplan visas. Vanligtvis är ett viktigt inslag i ett flygplan visar demonstration Flygning att visa mångsidigheten hos olika flygplan och piloter. När en flyguppvisning inte finns med antenn skärmar, kallas det en "statisk flyguppvisning, förseende det faktum att flygplanet fortfarande ordentligt fast på marken. Medan säkrare för åskådare, statisk luft visar är mycket mindre spännande än visar med luftakrobatik som formationsflygning och racing.

Flyg visar kan vara militär eller civil karaktär. Försvar hålla luften visar så samhällsbyggandet övningar, bjuda in allmänheten till militärbaser att se militärflygplan på åtgärder och att prata med service medlemmar. Många militära flygplan visar hålls i samband med militära händelser som Fleet Week eller minneshögtider av nationens självständighet eller andra stora historiska händelser. Ett militärt flygplan Visa får visas årgång militära farkoster, t. ex. bombflygplan från andra världskriget, förutom moderna flygplan, och uppträdanden av militär stunt patruller like the Blue Angels är ett vanligt inslag i luften visar värd militären.

civil visar kan innehålla framträdanden av skickliga stunt piloter, tillsammans med demonstrationer av tillgängliga flygplan på den civila marknaden. Besökare kan turen flygplan på marken och prestanda titta overhead på flygplanet visa, och ibland människor kan också köpa platser på flygplan för korta resor. Några civila flygplan visar är avsiktligt hålls i natursköna platser så att passagerarna kan njuta av utsikten medan de är i luften. Eftersom flygplan visar är trångt, kan de vara farliga. Plan utför stunts och andra manövrar löper ökad risk för kollisioner på grund av minskad manövrerande rummet, och planen har varit kända att krascha på flygplan visar, ibland allvarlig skada eller döda åskådare. Ett antal säkerhetsåtgärder används för att minska risken, men arrangörerna brukar inse att i en fullsatt miljö, olyckor är helt enkelt mer sannolikt, även med utmärkt skydd på plats.

Det största militära flygplan visar är Royal International Air Tattoo, en brittisk evenemang som lockar representanter från flygvapen över hela världen. Flertal civila flygplan framgår av varierande storlek hålls över hela världen varje år. Flygblad tenderar att samlas där det finns öppna ytor att göra det, och piloter kärlek nätverk och visa upp sina färdigheter, så är chansen stor att det blir ett flygplan visa någonstans nära dig under nästa år eller två.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.