Vad är en plug-in hybridbil?

En plug-in hybrid bilen är en personbil som utnyttjar såväl elektriskt batteri och bensin makt. Beroende på avstånd att bilen behöver resa, kan det köras helt utan bensin, leder till att alternativa namnet "bensin-alternativet fordon" för att beskriva dessa bilar. Flera företag erbjuder Ombyggnad, konvertera vanliga hybridbilar till plug-in hybrider, och några bilföretag har svarat på konsumenternas efterfrågan genom att producera plug-in-versioner av sina hybridbilar och bilar bensin.

Regelbundna hybridbilar har en bensinmotor och en mängd batterier. Bilen fångar energi från inbromsningar och andra uppgifter för att ladda batterierna, som används för att driva bilen vid låga varvtal och det idles, och batteridrift kan också sparka på att komplettera bensinmotorn vid höga hastigheter. Dessa bilar är utropat som mer miljövänlig, eftersom användningen av batteriet ökar bränsleekonomin med en ibland betydande belopp. En ren elbil kan vara mycket mer miljövänliga, eftersom de miljömässiga kostnaderna för elproduktion ta ut en elbil är mycket lägre än kostnaden för gasen för att köra en konventionell motor. Dock är elbilar begränsas av olika begränsningar, som begränsar folk på avstånd de kan köra mellan laddningsstationer. Plug-in hybridbil tar hybrid konceptet till nästa steg, att utnyttja den ekologiska vänlighet hos elbilen och kompensation för det område problemet genom att erbjuda en bensinmotor som alternativ. The plug-in hybrid Bilen uppmärksammades i Kalifornien 2004 då ett antal Toyota Prius ägare konverterade sina bilar så att de kan vara inkopplad Även om detta stred mot garanti på fordonet, fann dessa bilägare att skapa en plug-in hybrid bilen var värt det, och några uppgav att de sällan behövde deras gasmotorer. Trenden spridas, vilket flera motor företag erbjuder en plug-in option på deras hybrider.

Tanken med plug-in hybrid bilen är en av ett växande antalet lösningar att beroendet av olja till bränsle personliga fordon. För konsumenterna är det förmodligen en av de mest uppnåeliga, eftersom få ett plug-in hybrid från en tillverkare är relativt enkelt, även om kunderna får waitlisted grund av populariteten av dessa fordon, och det är också möjligt att betala för en omvandling av en vanlig hybrid. Fans av tekniken påpeka att plug-in hybrid inte kräver en översyn av befintliga bränsle och energi distributionssystem, eftersom många är utformad för att ansluta direkt till hushåll ström när specialiserade snabb laddningsstationer inte finns tillgängliga, och dessa fordon slå ett äktenskap bekvämlighetsflagg mellan korta avstånd, miljövänliga elbilar och ekologiskt osunda konventionella bensinmotorer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.