Vad är en klass B-licens?

Enligt Department of Motor Vehicles (DMV) i USA, finns i princip fem typer av förarnas licenser. De flesta människor har en klass C-körkort, som tillåter dem att driva en enskild bil så länge som vikten faller under 26,000 pounds (11793 kg). En klass D-licens är en preliminär C-licens där föraren inte är tillåtet att driva ett fordon mellan 12:00 och midnatt 6:00 Den tredje typen av körkort, typ M, är för personer som kör motorcyklar. Klass B-licens, en av de svåraste av alla licenser för att få, är den fjärde kategorin.

A Klass B-licens innebär att föraren kan använda de fordon som väger mer än 26,000 pounds (11793 kg) som tillägg till något av de fordon som ingår i klass C. Klass B-licens som också ger innehavaren rätt att köra buss, gård arbete fordon, och alla housecar eller släpvagn över under 45 fot (14 m). Den slutliga klass typ är en, som är i stort densamma som klass B-licens, förutom att förarna tillåts bedriva lastbil traktor-semi släpvagn. Med B-licens, är en förare inte får dra en avslutande enhet som väger över 10. 000 pounds (4536 kg), med en A-licens, kan han.

För att få en klass B-licens, måste en person har redan en C-licens. Han eller hon måste vara minst 18, inte 16, och passerar en andra synskärpa test och en väg /flygprovet att uppgradera från C till klass B-licens. För trafiklärare över statsgränser, måste en klass B förare vara över 21. A Klass B-licens krävs också att köra en enda brandbilar, fordon, detta är speciell typ av licens som kallas "Begränsad klass B brandman License. " Medan en klass B-licens är giltig i fem år, en ny medicinsk prov måste lämnas in vartannat år för att behålla licensen uppdateras.

Vissa typer av B-licenser kan kräva speciella noteringar. Detta inkluderar förare som kommer att transportera farligt gods, dra dubbel /tredubbel släpvagnar eller fordon tank, kör skolbussar och hantering av fordon inte är utrustade med luft bromsar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.