Vad är en flygsimulator?

En flygsimulator är en realistisk rekreation av driften av ett luftfartyg under flygning. Simulatorer kan för underhållning, pilotutbildning, eller en kombination av båda. De kan vara så enkelt som en grundläggande joystick ansluten till en dator fylldes med speciell mjukvara, eller så komplicerat som en full storlek flygplan Flightdeck, monterad på hydrauliska hissar för att producera en känsla av rörelse för dem inne. Flygsimulatorer ursprungligen användes för militär utbildning tillämpningar, men nu vanligtvis används i civil utbildning, och även som ett underhållande tidsfördriv för spelentusiaster. kan en grundläggande simulator hittas för nästan varje dator eller spelkonsol på marknaden. De flesta system har en särskild styrenhet flygsimulator som liknar den spakar och ok finns i många flygplan. Pedaler finns också att simulera roderkontroll. Den joysticks kommer med ett antal egenskaper, såsom knappar för att kontrollera vissa luftfartyg funktioner, eller för att kunna kontrollera flermotorigt hantverk. Olika typer finns, och många entusiaster flight simulator välja att ha flera typer av controlers för användning med olika typer av flygplan. En bra flygsimulator spel kommer att visa exakt instrument för flygplan val, och skildra den process av flygning så realistiskt som möjligt. De flesta spel har flera flygplan att välja mellan, och härma hela processen från start till landning. Många studerande piloter, kvalitetssystem flygsimulering spel som en del av sina rutiner för utbildning för att bekanta sig med reglage och instrument. Använda en flygsimulator bidrar inte till de timmar som krävs för tillstånd, men ändå kan vara ett ovärderligt pedagogiskt verktyg.

Några flygträning inrättningar ger en full dimensionell upplevelse med en sluten, full-motion flygsimulator. Dessa anordningar simulera inte bara kontroller av flygningen, men också förslaget. Användare sitta inne en realistisk cockpit som datorskärmar istället för fönster, som visas animerade datoriserade bilder av omvärlden. Detta sittbrunnen är monterad på en hydraulisk anordning som rör sig i rutan i samband med förflyttningar av kontrollerna. Dessa simulatorer är särskilt användbart för utbildning för nödsituationer där, eftersom de kan realistiskt återger sinnesintryck och stress för situationer som inte kan säkert återges i luften.

Rymdfarkoster utbildning drivs nästan uteslutande genom flygsimulering. Verkligheten flygplan utbildning är absolut nödvändigt för att bli astronaut, men inte fullt ut kan visa att processen rymdfarkosten flygningen. Den närmaste att astronauterna praktikanter kan komma att flyga i rymden innan den faktiska lanseringen bollen är med en högteknologisk 3D flygsimulering kombination med riktiga flygplan utbildning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.