Vad är en avgasslang?

En avgasslang är en typ av flexibel slang används för att utvinna rök bilavgaser från en inomhus bilreparationer anläggning. En metod för att avlägsna fordonsindustrin avgaserna är nödvändig eftersom avgaserna innehåller kolmonoxid, som är mycket giftigt. Högtrycksslang är mycket lätt att använda och ger en säker metod för avlägsnande av avgaser. Det grundläggande syftet med en avgasslang är att skapa en särskild metod för att styra avgaserna från en som kör bilen utanför, där rök kan ventileras bort ofarligt. För att vara praktisk, måste slangen vara lätt att ansluta och koppla ur fordonet och kan fästas permanent på ett luftningssystem punkt utanför byggnaden. Mekanik måste kunna flytta slangen runt med liten ansträngning och kontakten i änden av slangen måste kunna passa på avgasröret för ett stort antal fordon. Det finns fem olika typer av fordon avgasslang: avgasutsugningskanal, manuell slang, motordrivna slang, glidande sug järnväg och slang droppe med balansaxlar. Kostnaderna och fördelarna med olika typer av slang variera baserat på driftskostnader och storlek som krävs installationen. Den avgasutsugningskanal slang har en motoriserad avgassystem konstruerat för att dra utsläpp från avgasröret och tryck den på utsidan av byggnaden. Slangen systemet är fäst på insidan taket på garaget. Flera slangar droppar installeras med bestämda mellanrum, så att den motsvarar fordon vikar. Slangen kan ställas in på olika storlekar, från 3 inches (7,6 cm) till 8 inches (20,3 cm) i diameter. En handbok avgasslang är en enkel, isolerad slang som löper från avgasröret ett hål i garagedörren. Att strömbrytaren är samma dimension som slangen och säkerställer att alla avgaser lämnar garaget. Detta är den mest kostnadseffektiva metoden för att driva avgasslang utanför garaget. Ett rep och trissa metod kan användas för att dra tillbaka slangen när den inte används, eller den kan monteras på en rulle för säkerhet och lagras.

Motoriserade slangen kan fungera på en dementi rulle och arbeta med olika slang storlekar och hög värme. Den slangupprullare är tillverkad av stål komponenter och är avsedda för användning med en radiostyrning. Den motoriserade Slangen har en bygga på åtgärder som kunde sänka slangen till vilken position som helst. En glidande avsugning järnväg avgassystemet ger användaren möjlighet att installera flera droppar avgasslang, men minskar fläkten storlek och styrka som krävs med hjälp av en gemensam järnväg. Denna design ger förbättrad energieffektivitet, vilket sparar på elkostnader. Detta kräver dock glidande sug järnvägssystemet en stramare sigill att behålla samma nivå av avsugning.

är en avgasslang droppe med balansaxlar konstruerade för ett mycket stort garage och innehåller all funktionalitet i en motoriserad avgasslang system, men med belastning och luft balansering. Denna funktion säkerställer att avgaserna kontinuerligt trycksatt rinna utanför byggnaden, oavsett hur många avgasslang bifogas. Det är den bästa typen av system för ett stort garage.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.