Vad är en Express Cruiser?

Ett uttryckligt cruiser är en fritidsbåt som är avsedd att ge människor med både fart och komfort. Express kryssningsresenärer är tillverkade av ett antal företag som bygger fartyg och båtar, och det finns många lyxiga versioner tillgängliga för människor som vill båt med stil. Dessa båtar kan fattas på kryssning utflykter av olika längd, från en ledig dag resa till flera dagars segling äventyr som kan omfatta flera anlöpshamnar.

Express kryssare har en mycket elegant design, med spolning däck , ett strömlinjeformat skrov och kraftfulla motorer som ger båten att nå mycket höga hastigheter. Området längst bak i båten och kring styrningen är öppen och ger utmärkt sikt, och den medföljande hytt normalt omfattar minst två bäddar samt ett litet kök för matlagning, en eating area, samt ett fullt utrustat badrum. Dessa bekvämligheter göra utflykter på en uttrycklig cruiser roligare än de på lite mer spartanska motorbåtar som i första hand fokusera på hastighet. Dessa motorbåtar variera i längd från ca 25 fot (cirka åtta meter) till 45 fot (14 meter). Liksom andra fritidsbåtar, kan en uttrycklig kryssare vara en kostsam förvärv, och det kan också bli mycket dyrt att underhålla. Båtägare måste ta hand om avgifter i samband med dockning, utöver kostnaderna för att hålla båten i god form, allt från kostnader för motor genomgångarna att kostnaden för bränsle för att hålla båten körs.

People som tycker om båtliv men har inte råd att underhålla på en båt som en uttrycklig cruiser kan äga en båt tillsammans med vänner eller ett kooperativ bestående av personer som har kommit överens om att slå samman sina resurser för att betala för en båt. Att äga en båt tillsammans kan ge människor tillgång till en högkvalitativ båt som de inte hade råd på egen hand, så länge de är villiga att dela båt med medlemmar i kooperativet, vilket kan innebära att ibland båten inte är tillgänglig eller så har de att kompromissa när du schemalägger tid med båten.

Många båtar publikationer ger regelbundna omprövningar av befintliga båtar och nya modeller som är på väg att släppas. Människor som vill köpa eller hyra en uttrycklig kryssare kan använda dessa recensioner för forskning för att lära sig mer om de olika alternativen på marknaden och att få synpunkter på kvalitet och prestanda. De flesta återförsäljare kommer också att sjömännen att ta sina båtar på en provkörning för att få en uppfattning om hur båten handtagen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.