Vad är en Demolition Derby?

Rivning derbies, som är en amerikansk uppfinning, började först på 1950-talet, och kan ha skett även tidigare. De är en offentlig tillställning som använder äldre bilar som hanteras som skräppost, för det enda syftet att göra så mycket skada på dessa bilar som möjligt. Den Demolition Derby kunde beskriver som riktiga bilar liv stötfångare med verklig fara. Conductores bagge till varandra för att förstöra andra bilar när de kan. En vinnare av en rivning derby är oftast den person vars bil är fortfarande igång i slutet av ett derby. Det är oklart varför dessa derbies är så populära. Fans nämna att förstörelsen av bilar och olyckor i ett relativt "säker" miljö är fascinerande och spännande att titta på. Det finns enstaka olyckor som leder till stora skador, och vissa förare kan stödja små skador. Vissa försiktighetsåtgärder vidtas, som att installera speciella säkerhetsbälten i bilar och ta bort alla glas delar från bilarna, som speglar och fönster, så att glas-skador inte skulle ske.

européer rivning derbies också, och de är särskilt populära i Storbritannien, där de kan kallas banger lopp. Oron abut mängden föroreningar rinner bensin, motorolja och bildelar har lett till några europeiska nationer spärra rivning derby så dåligt för miljön. Dessutom många derbies funktionen bilar som inte kan passera smog testning, och även detta fortfarande ett problem.

Rivning derbies normalt äga rum mellan bilar som byggdes på 1960-70-talet, med Chrysler Imperial? som anses vara en av de bästa bilar för förarna när de vill riva andra bilar. Trenden mot att bygga kompakta bilar under 1980-talet har ofta leder till speciella "compact car" händelser. Det skulle vara osäker, och ofta orättvist att förvänta sig en kompakt bil att tävla mot sedanmodeller och vagnar stationen byggdes tidigare. Ett annat populärt evenemang på rivningen derbies är förstörelse av gamla skolbussar, vilket gör derbies mycket populära bland barn. Det finns ett antal sorter av Demolition Derby. Ibland bilar rivs med hjälp av traktorer eller monstertruckar under Monster Truck rallyn. Minibuss rivning derbies har också blivit populärt med tanke på det stora antalet av dessa ägs av människor. som en sport, har Demolition Derby varit en populär en, med några telecasts av händelser genom åren. Oftast människor föredrar att se ett derby live. De kan äga rum på mässområdet, under land mässor och evenemang och ger bra underhållning.

Kanske några av spänningen i den Demolition Derby är att se förstörelsen av saker som vi är alltför bekant med, fordonsindustrin. Med fler och fler människor pendlar i bil och ner så mycket tid på dem, då dessa förstörs saker kan vara en renande upplevelse. De visade på en gång makt bilindustrin och dess begränsande och innesluta kvaliteter. Å andra sidan kan fans av rivning derbies njuta bara kraschen och klang av metall, och vara där för att se en bra smash av bilar på ett ofarligt sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.