Vad är en Bootlegger’s Turn?

En spritsmugglare tur, ibland kallad handbroms tur eller spritsmugglare , är en undvikande manöver kör kännetecknas av en snabb 180 ° kursändring. Enligt legenden uppfanns spritsmugglare tur av en legendarisk hembränt löpare vände racer Stock Car namnet "Junior" Johnson någon gång på 1930-talet. Eftersom produktion och distribution av hemmagjord whiskey var extremt olagligt, skulle producenterna anställa lokala förare att transportera de färdiga produkterna i TRIMMAD-up bilar. Den spritsmugglare tur har gjort att dessa förare att ändra riktning snabbt för att undgå agenter skatteinkomster eller lokala polisen. Den klassiska spritsmugglare tur är bäst utförs i en bil med manuell växellåda, men en version av manövern är fortfarande möjligt automatisk växellåda. En spritsmugglare tur är mycket ojämn på däck, upphängningssystem och styrmaskin, så vissa experter menar med mindre än orörda bilar för träningar. Bilar liknar en primär fordon kan också hyras, men förklara dina avsikter till uthyrning agenten är inte föreslås. Att utföra en spritsmugglare tur bör du ha en klar sträcka på platt asfalt eller grusväg tillgänglig. Några stunt förare rekommenderar overinflating bakre däcken något för bättre resultat, någonstans kring 45-50 pounds per kvadrattum (psi). för att kunna påbörja spritsmugglare tur besluta vilket håll du vrider ratten. I allmänhet är det bäst att vända sig i riktning mot motsatt körning Lane. I USA, en förare som utför en spritsmugglare tur bör helst styra åt vänster. Om de utförs perfekt, en spritsmugglare tur kan bilen riktningen inom loppet av en tvåfilig motorväg.

Accelerera fordonet tills du når en hastighet på minst 40 mph (ca 55 km /tim). Vissa experter menar långsammare räcker, men du måste generera betydande drivkraft i detta skede. När du nått önskad hastighet, måste du göra en rad aggressiva manövrar under en mycket kort tid. , samtidigt som din hastighet, dra upp eller trampa på bilens nödbromsen. Detta gör att hjulen kan låsa upp plötsligt och skapar en kontrollerad sladd. Samtidigt vrider ratten kraftigt till vänster minst en fjärdedel eller halv-sväng. Fronten på bilen skulle förvandlas till det motsatta körfältet och bak bör bilden stannar. Släpp nödbromsen snabbt och punsch gasen i syfte att undgå din förföljare.

En spritsmugglare tur är en mycket offensiv manöver, men det ger föraren möjlighet att ändra riktning i en nödsituation. Den spritsmugglare tur är en viktig undvikande manöver används av säkerhets byråer runt om i världen. Det är också ett populärt trick under chase sekvenser i filmer och TV. Professionella säkerhet förare och förare stunt praktiken kan dessa manövrar på slutna banor med modifierade bilar. En spritsmugglare tur kan bäst ses som en del av en actionfilm s jakt sekvens, inte på en faktisk motorvägen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.