Vad är en Bashastighet lag?

Många nationer har antagit en form av en grundläggande hastighet lag som säger att bilister ska färdas med en hastighet av hastighet som är förenligt med de körförhållanden. En grundläggande hastighet lag är inte tänkt att ersätta postat hastighetsbegränsningar, utan endast att återspegla det faktum att säkra andelen hastigheten förändras beroende på körförhållanden som is, snö, regn, konstruktion, eller dimma. I huvudsak ställer en grundläggande hastighet lag bilister att använda sunt förnuft som en riktlinje, förutom de utstationerade hastighetsbegränsningar.

Många nationer post hastighetsgränser som anger den maximala hastighet som en bilist kan resa. I vissa fall är en nationell hastighetsgräns fastställts som en riktlinje, och enskilda stater, provinser, eller samhällen förfina hastighetsgränsen för att passa deras behov. Gemensamma hastighetsgränser innehålla en låg gräns för centrum körning, ett högre för landsvägskörning, och en högsta hastighet på motorvägarna och throughways. Om ingen hastighetsgräns är stationerad i en nation där hastigheten lagar finns gällande nationell lagstiftning bör användas som riktlinjer, till exempel om att bilisten kör på två körfält motorväg, bör de nationella hastighetsgräns för en motorväg vara uppfyllda . Det är dock en hastighetsgräns bara en grundläggande riktlinje: faktum trafiken forskare bara förväntar sig 80% av fordonen för att följa en utsänd hastighetsgräns, och ibland mindre beroende på region. Ingenjörer bestämma hastighetsbegränsningar genom att titta på typ av väg, där vägen är belägen, och hur vägen används. Med tanke på erfarenheterna av liknande vägar, en hastighetsbegränsning fastställs och upprätthålls av brottsbekämpning som behövs. En grundläggande hastighet lag hjälper till att komplettera postat tecken.

De flesta nationer som har hastighetsgränsen lagar också ha en grundläggande hastighet lag. Formulera en grundläggande hastighet lag varierar, men i huvudsak det anges att en förare inte ska förflytta sig i en osäker hastighet av hastigheten visst rådande trafikförhållanden såsom synlighet, antalet bilar på vägarna, vädret, eller typ av väg. I många fall kommer en grundläggande hastighet lag också tillägga att ingen förare bör köra i en takt som skulle anses vårdslös. Vårdslös körning brukar definieras som en drivande på ett sätt som utgör en fara för liv eller egendom.

Vilken Bashastighet lag innebär att någon som är till exempel resor vid en utsänd hastighetsgräns under dimma kunde få en fortkörningsböter. De citerar officer skulle kunna hävda att de utsända hastighetsgränsen var inte en säker hastighet av hastighet för körförhållanden. På baksidan, någon som var fler än de postat hastighetsbegränsning på en öppen motorväg utan trafik och klar sikt kan lyckas slå en fortkörningsböter genom att hävda att graden av hastigheten var helt säker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.