Vad är Truck Tool Boxes?

Truck Verktygslådor är överdimensionerade Verktygslådor monteras vanligen i sängen del av en pick-up truck. Några av standarden objekt hittades i en lastbil verktygslåda kommer att innehålla: borrmaskiner, borrskär, borrmaskiner batteri, hammare, sågar, skiftnycklar, små nivåer, stora nivåer, skruvmejslar, och diverse muttrar, bultar, nitar och andra objekt. Tillverkarna av dessa populära redskapsbärare erbjuder ett antal modeller i många olika former, stilar, färger och material för att passa de behov av pick-up ägare.

Hantverkare har gjort lådor lastbil verktyg extremt marknadsmässiga. Elektriker, rörmokare, svetsare, snickare, ironworkers och andra liknande arbetare brukade bära sina verktyg i sitt hem efter arbetet varje dag eller lämna verktygen rörigt i hytten delen av lastbilen. Detta var en mödosam process minst sagt. Om en lastbil ägare har en låda lastbil verktyget kan han låsa sina verktyg och förnödenheter till verktygslådan, minska behovet av att vagnen verktyg i huset, och samtidigt vara säker på att dessa poster kommer att bli availble för användning på följande dag.

Den mest populära av lastbil verktygslåda är crossover rutan. Denna enhet passar direkt bakom förarhytten och diabilder bekvämt över båda sidorna av flaket. Modellen är typiskt fastskruvade på plats för att förhindra eventuella stölder. Även storlek kommer att variera beroende på lastbil modell, en vanlig storlek är ca 66 inches (167 cm) lång och 20 inches (51 cm) bred, med ett djup av 18 inches (46 cm). Crossover-modell levereras med ett enda lock eller en dubbel lock, för att göra tillgängligheten ännu enklare. Side minnen är också populär bland hantverkare. Dessa minnen passar längs sidorna av lastbilen och syftar till att komplettera crossover rutan. Side-enheter innehåller ofta händig lådor som låter användaren kategoriserar verktyg och förnödenheter.

Truck Verktygslådor är stadiga bitar av utrustning avsedd att stå emot väder och vind. Modeller finns i tunga plast, tung aluminium och stål. Vissa modeller levereras med en diamant-platta mönster för en mycket robust utseende. De mest populära färgerna tenderar att vara svart, vit, eller den fysiska stål och aluminium färger. Bortsett från crossover-modeller och enheter sidan, andra lastbilstillverkare lagringsenheter omfatta släpet boxen, som sitter längst bak i bilen, och Dragkrok box, en verktygslåda knuten till bakdelen av trucken med truckens problem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.