Vad är Stick Shift Knoppar?

Stick shift knoppar används för att greppa och flytta växelreglage i en manuell växellåda. Sådana stick shift sändningar är vanligast i bilar och lastbilar, men kan också hittas i luft, vatten eller liknande fordon. Dessa knoppar används av operatören för att kontrollera sitt fordon genom att utse vilken växel överföringen ska köras i.

I det vanligaste användningsområdet, är minnet övergång vredet finns i miljontals bilar över hela världen. Många bilar och åkare besluta gemensamt att ändra utseendet på och resultatet av deras bil. Därvid är det vanligt att uppgradera sin fabrik stick shift ratten med en eftermarknad ratten för att bättre passa deras smak. Många olika stilar av anpassade, eftermarknad rattar finns och därför ägaren har vitt spektrum av stilar att välja bland.

Sedan, stick shift knobs se nästan lika mycket användning som gasen kan föraren även önskan ändra vredet på grund av utformningen av sitt grepp. Oavsett anledning, många stilar i skift knoppar finns. Sådana stilar inkluderar, men är inte begränsade till: biljardboll (vanligen en åtta boll) rattar, liten skalle formade knoppar, insvept läder rattar, knoppar i aluminium och även kol rattar fiber. Vissa stick shift knoppar även göra det möjligt för konsumenten att tråd till bilindustrin batteri för att aktivera belysningen inrymt i ratten. Dessa lampor ger en färgglad och unik effekt och bidra till att urskilja utseendet på din inredning från många andra bilar på vägen.

Var och en av dessa anpassade rattar gör dig att matcha din klubba övergången till din inredning, visa upp din unika eller att anpassa greppet för en mer bekväm och trevlig resa. Av någon anledning att uppgradera din knopp stick övergång till en eftermarknad sed ratten är en bra väg att gå.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.