Vad är Ombyggd motorer?

Ombyggd motorer, ofta kallad revideras motorer, har avvecklats, kontrolleras, rengöras och delar byts ut eller repareras för att uppdatera till dagens tillverkning specifikationer. Ombyggnad en motor, medan arbetskraft intensiva, kostar mindre än att byta hela ditt fordon eller motor. På grund av den unika processen, kan vissa delar av ombyggda motorer vara lika gammal som den ursprungliga, något som används, eller helt nya, men många tillverkare kommer att erbjuda en garanti ändå. Välja en ombyggd motor kan förlänga livslängden på din bil och kan vara ett kostnadseffektivt alternativ om du vet att du har allvarliga motor problem.

Tekniskt ombyggda motorer skiljer sig från omarbetas motorer. Med ombyggda eller renoverade motorer kommer en mekaniker spara antingen eller fixera delar baseras på mängden av slitage eller skada. Den ursprungliga tillverkaren av din motor, oavsett om en bil eller båt, är den enda auktoriserade att materialåtervinna motorn. Mycket specialiserade bearbetning görs för att säkerställa att alla delar fungerar bra. Men, förnyas motorer innehåller endast ett fåtal utbytesdelar, med full kostnadstäckning, och sällan innebär maskinbearbetning gamla delar. Detta kan vara mindre effektiv i förlänga livslängden på fordonet. En del av bearbetning sker i ombyggda motorer ingår reformera cylinderenheten system. Cylindern kanalerna på nytt uttråkad och kolvarna är monterade för att matcha de större flaskorna. Alla lager jämnas och smorda. Vevaxeln eller kamaxeln kan slipas, huvuden återuppstod och anslutande maskinbearbetade stavar och exakt mätbara. Andra, billigare delar, skulle kunna ersättas, såsom Kamrem, packningar och bälten.

Sedan ombyggda motorer har olika delar med olika operativsystem historia, är de inte garanterade att pågå så länge som en ny motor. En del som var bra när motorn har utvärderats under renovering processen får fel efter att motorn har ominstalleras. Ändå förblir den fördelen att det har noggrant. Om ditt fordon har slutat arbeta för en anledning, att bygga om motorn kan leda till att upptäcka och förebygga, andra saker som annars skulle ha gått fel.

En annan fördel för ombyggda motorer är att de nu kommer att uppfylla dagens krav på OEM Original Equipment Manufacturer, specifikationer. Dessa kan ha ändrats sedan motorn tillverkades först, och deras förbättringar kan göra din motor smidigare och effektivare. Om du har en motor med högt miltal, särskilt över 100. 000 miles (160. 000 km), kan det vara värt att överväga att återuppbygga det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.