Vad är Locking Gas Mössa?

När bensin stiger, så gör försäljningen av låsning gas caps. När förare starta oroande att skrupelfria kan komma runt mitt i natten, vill sifon dyrbara gas ur sina tankar, vänder de sig till låsning gas caps. Låsning gas Caps är precis vad namnet antyder: gas lock som kan uppnås med en nyckel. Flesta gas caps bara skruva i öppningen till tanken. Låsning gas mössor finns i två typer: de kommer antingen säkras och låses med en nyckel eller en nyckel kommer att släppa de fångster så att locket kan lossna. Den typ av låsning gas caps att låsa när införa och släppa med en nyckel är de äldre modellerna. Trots att de är effektiva, är nackdelen att om nyckeln försvinner eller felplacerad, kan locket inte tas bort. Föraren måste ringa en låssmed, som kan göra en nyckel från låset. Den andra typen av låsning gas mössor måste både låsa och låsa upp med nyckel. Om nyckeln inte är tillgänglig för att låsa locket, då gasen mössa fungerar som en vanlig en. Flesta låsning gas mössor kommer med två nycklar, men den gemensamma jordbrukspolitiken som måste låsas med en nyckel bättre förebygger olyckor inträffar.

Låsa gas mössor också hindra vandaler eller arga tonåringar från att lägga något i stil med socker eller blekmedel i en bensintank för att förstöra det. Människor vars bensintank dörrarna låses automatiskt kanske inte behöver oroa sig för att köpa låsning gas matcher för sitt fordon, men förare som har standard dörrar bensintank kanske fundera på det.

Låsning gas kepsar finns i de flesta Bildelsaffärer i lågprisbutiker och online. De säljs av märke och modell, så en mössa som passar ett fordon kanske inte passar en annan, även om den är av samma biltillverkaren. Förare bör alltid leta efter den gemensamma jordbrukspolitiken som anges för deras bil. Låsning gas Mössa kostnad i US $ 14-$ 25 intervall, beroende på tillverkare och bilens göra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.