Vad är Driver’s Education?

Driver utbildning är klass eller flera klasser som erbjuds till människor som vill få ett körkort. Förarens utbildning undervisar blivande förare av trafikreglerna, visar dem hur man kör bil, och i slutändan ger dem möjlighet att ta ett körkort. Om körkortsprov har gått ut, kommer de att få privilegiet att äga ett körkort. Förarens utbildning inte diskriminerar någon, vem som helst kan ta förarens utbildning, gamla eller unga, så länge de är tillräckligt gamla för att få ett körkort och att de inte har några fysiska funktionshinder som skulle hindra dem från att säkert köra bil.

Förarens utbildning varierar från stat till stat, men börjar ofta i ett klassrum där eleverna får lära sig grunderna i bilkörning. De lär sig hur de flesta bilar fungerar och de får en grundlig förklaring av alla lagar och förväntningar förare. Förarens utbildning diskuteras även konsekvenserna ställs på förare som inte följer lagen, från böter till domstol framträdanden, förlust av licens och med fängelse. Farorna med bilkörning också diskuteras i detalj i förarens utbildning, med förklaringar om mindre olyckor, somna vid ratten, och tragiska olyckor som leder till döden. När blivande förare i förarens utbildning har bekantat sig med den övergripande tanken att köra, är de införs till en verklig bil. Först visas hur allt fungerar, från ratten till gaspedalen, bromsar, strålkastare, och alla andra nödvändiga delar av bilen. Eleverna börja med att sitta bakom ratten och bli förtrogen med att vara i förarsätet. De knäppa lamporna blinkers, praxis trycka på pedalerna och få en vana att alltid använda bilbälte.

Efter den första insatta, eleverna börja köra med en förare utbildning instruktör satt i främre passagerarsätet. Studenten praxis köra runt stan med instruktören tittar på och ge råd. Normalt har en förares utbildning praxis bil två typer av bromsar-en för instruktör-och ofta två rattar, varav instruktören kan användas i en nödsituation till över-ride studentens hjul.

Efter flera timmars loggat bakom ratten med en förare utbildning instruktör, är eleverna ges ett skriftligt prov för att testa vad de lärt sig i klassen. Efter godkänd provning, förväntas studenten att logga in ett visst antal timmar bakom ratten med en annan licensierad förare över 25 år. När de timmar som krävs har uppfyllts, kan eleverna skriva sedan upp för att ta ett körkort med en tjänsteman från Vägverket i staden där de bor. Om körkortsprov passeras, är den blivande föraren utfärdat ett körkort. Om testet inte går igenom, är att studenten ges ett fast antal chanser att komma tillbaka och gör om testet.

p

Förarens utbildning kan också tas av förare som vill fräscha upp sina kunskaper om lagar vägen, liksom personer som kan ha gjort misstag eller mottagna citeringar, och behöver få en bättre grund i körning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.