Vad är Aviation Insurance?

flygförsäkringsavtalen är en försäkring som är utformad för att möta de behov som flygare. Det finns ett antal olika typer av tillgängliga för olika flygplan och piloter. Lagar om flygförsäkringar tenderar att vara mindre avgränsad än de som gäller bilförsäkringar, vilket kan göra det svårt att välja rätt politik och bärare. Piloter som inte känner till detaljerna i branschen kanske vill överväga att be om råd av en försäkringsmäklare eller en erfaren pilot.

Precis som med försäkringar för andra typer av fordon, finns flera olika nivåer av täckning i försäkringsavtal, inklusive ansvar täckning för olyckor när försäkringstagaren är fel, stöld och förlust täckning, livförsäkring ryttare , och försäkring för andra typer av situationer, såsom förlust av last. Ju fler tjänster som efterfrågas på en politik, desto dyrare blir. Täckningen varierar också beroende på vilken typ av fartyg: helikoptrar, sport flygplan flygbolag, och så vidare är alla berörda på olika sätt.

Personer som äger och driver egna flygplan i allmänhet köper flygförsäkringar så att de omfattas av en mängd olika situationer, och så att deras flygplan kommer att ersättas om de är skadade, förlorade eller stulna. Ägarna kan också täcka försäkring av luftfartyg som de hyr ut, leasa eller hyra piloter att flyga, då den enskilde piloten kan behöva genomföra ytterligare försäkring vara helt täckta i händelse av en olycka.

People som leasar eller hyr flygplan brukar få flygförsäkringar som täcker dem i händelse av att något händer med de flyga och det är under deras kontroll. Denna försäkring ersätter flygplan eller betalar för reparationer och omfattar ansvarsfrågor, som skador på personer som åkte i flygplanet vid en olycka. Många uthyrning och leasing organ begära försäkringsbevis innan de kommer ut flygplan till piloter, eller begära att piloterna köpa ytterligare temporär täckning för speciella flygplan.

När du handlar för flygförsäkringar, borde folk tänka på den totala kostnaden för politiken, och kostnaden för självrisken. De bör också se till att de förstår vad som täcks, och under vilka omständigheter. Till exempel har många politiska utesluta skador som inträffar i hangaren, vilket kräver ytterligare en ryttare hangar försäkring för personer som är oroade över stöld av flygplanet eller dess utrustning medan det i lager. Likaså kan en pilot täckas av försäkringen, men hans eller hennes familj får inte vara en del av försäkringen, om inte detta anges.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.