Vad är Arizona Pinstriping?

Det finns många människor som är övertygade om en fyrhjulsdrivna terrängfordon egentligen borde köras i terräng, inte parkeras på en förorts uppfart som en statussymbol. En av de stora skillnaderna mellan en verkligt terränggående fordon och dess Tamer städer kusin är förekomsten av tunna repor på bilen kallas Arizona Pinstriping . Arizona Pinstriping endast kan uppnås genom att köra ett fordon som konstruerats för off-road körning genom grenar, taggar, fann klippformationer och andra faror inte på stadens gator.

Arizona Pinstriping anses vara ett bevis på heder av off-road entusiaster som ofta tillkännage detta skada på bilens lack när man säljer ett begagnat terrängfordon. Det tar några allvarliga försök att tillämpa Arizona pinstripes under körning genom tät sly och annan oländig terräng. Tanken är att skapa tunna horisontella ränder ytlig skada på bil måla, inte djupa urgröpningar eller irreparabel skada på kroppen ram.

Troligtvis termen "Arizona Pinstriping" sitt ursprung i den terränggående kultur i den oländiga västra delstaten Arizona. Eftersom mycket av terrängen i Arizona är outvecklad, många ranchägare och jordbrukare föredrar att använda terrängfordon för att nå isolerade områden av sin egendom. Detta har lett till en subkultur av off-road förare som utmanar sig själva och sina fordon genom att köra igenom nästan ogenomtränglig terräng. Arizona Pinstriping orsakas av lågt liggande grenar och törnen i scrub borstar ses som bevis för en förare har man också tagit del utmaningar.

Det finns ofta en påtaglig förakt för förorts förare som köper off-road eller sport terrängbilar med uppenbarligen inte för avsikt att någonsin använda dem för detta ändamål. Inte skjuta ett kraftfullt verktyg med off-road förmåga att dess gränser ses som ett avfall av metall och pengar genom att många off-road entusiaster. Det snabbaste sättet för en ägare av en stadsjeep eller terrängfordon för att tjäna street cred med off-roaders är att ta ut och låt naturen att tillämpa en generös beläggning av Arizona Pinstriping.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.