Hur kan jag förhindra Theft Auto?

I en tid då sofistikerade brottslingar kan bokstavligen stjäla en bil på mindre än 60 sekunder, många bilägare söka nya och förbättrade sätt att förhindra bilstöld. Några av dessa avskräckande fungera som annonseras, medan andra visar sig vara dyra jippon finns på brottsplatsen. Verkar det ofta som det enda sättet att förhindra bilstöld är att tänka som en biltjuv och arbeta bakåt. Nyckeln är att hitta en metod stöldförebyggande som fungerar och använda det konsekvent. Ett grundläggande sätt att förhindra bilstöld är att ompröva dina önskemål i bilar. Många människor antar att bilen tjuvar lockas till flashiga sportbilar och exklusiva bilar lyx. I verkligheten, professionell bilstöld ringar är mer benägna att rikta populär medelstora sedanmodeller och lastbilar.

För att göra snabba vinster, en biltjuv måste sälja bilen eller dess delar utan att dra mycket uppmärksamhet. En dyr BMW sportbil skulle märkas mycket snabbare än ett obestämbart Honda Accord. Varje år lade bil tidskrifter ut en lista på de bilmodeller mest stjäls varje år. För att förhindra bilstöld, undvika att köpa bilen modellen listad som nummer ett. Ett annat sätt att förhindra bilstöld är flitig parkering och förvaring. Parkera din bil på en upplyst, befolkat område så är möjligt. Car tjuvar söka möjligheter såsom en isolerad bil på en tom parkering däck.

Parkering en bil på en svagt upplyst gata kan också vara problematisk. Om du inte kan se dina parkerade fordon från ditt fönster, kan du inte se tjuven bryter sig in i det vid två på morgonen heller. Det bästa sättet att förhindra bilstölder är att göra din bil så synliga som möjligt. En populär metod för att förhindra bilstöld är en anti-sabotage larmsystem. Många nyare bilar funktionen larm aktiveras av nyckelringen fjärrkontroller, men några tjuvar som inte avskräckta bara av ett högt ljud. De kommer helt enkelt avaktivera systemet när bilen har flyttats. Att bekämpa detta problem, säkerhet företag erbjuder nu mer avancerade system billarm som dödar motorn, låsa dörrarna, skapa en global positionsbestämning signal och /eller rapportera stölden automatiskt. Dessa larmsystem kan bli en dyr investering för bilägare, men på bekostnad av att förlora en bil till tjuvar är vanligtvis mycket högre.

Vissa förare förhindra bilstöld hjälp av fysiska lås och barer. En bar lås marknadsförs som klubben har visat sig vara en effektiv avskräckande mot bilstölder. The Club består av två förstärkta stålstänger som lindas runt rattstången och ratten. Detta hindrar tjuven från att köra iväg efter att posten. Endast ägaren av baren lås kan ta bort på ett säkert sätt.

En fasthållande system som Klubbens kan visa sig vara ett prisvärt alternativ till dyrare system billarm. Oavsett vilken metod man använder för att förhindra bilstöld, är nyckeln till framgång konsekvens. Om du kör ett fordon populärt att bil tjuvar, kommer de att utnyttja varje tillfälle att tillämpa sina handel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.