Vilka är online-trafiken skolor?

Online trafik skolor är inte rätt plats för dig när du behöver lära sig att köra, men de är rätt att stanna om du behöver poäng uppsägning, en försäkringspremier minskning eller en säkerhet kurs för arbetsrelaterade certifiering. Det finns i princip ingen skillnad mellan att besöka en traditionell skola och en online-trafik skola, utom inställningen. I båda fallen måste du gå en kurs eller workshop, och sedan genomgå prov. Komplexiteten i beror förstås på varför du registrerar dig på skolan i första hand. Till exempel, om du behöver rengöra ditt rekord för en biljett kan du endast behöva ta ett endagsseminarium, medan punkterna uppsägning kan kräva något längre. Den genomsnittliga kursen på online-trafiken skolor tar 5 timmar att slutföra.

Online trafik skolor använder e-böcker, animationer, video, och online-texter att lämna all nödvändig information. Ibland lever klasser finns, men dessa är snarare undantag än regel. Efter att allt material har granskats, eleverna behöver för att klara det officiella testet innan de utfärdas ett certifikat. Online trafik skolor erbjuder dig ett sätt att spara ditt senaste besök, så du inte behöver börja om från början om du måste logga ut och komma tillbaka senare.

En annan stor fördel med online-trafiken skolor är den låga kostnaden. De flesta kurser kostar under $ 50 US dollar (USD), och många kan vara så lite som $ 10 USD. Priserna kan variera beroende på utbildningens längd, men också på grund av läge och typ av brott. Vissa online trafik skolor är gratis, och endast kräva betalning om du klarar provet och vill be om en kopia av intyget. OnlineTraffic, en av de största online-trafiken skolor i landet erbjuder gratis telefon och email support, real telefon personal till förfogande för frågor, och chansen att göra testet gratis om du misslyckas. Det sammanlagda priset för den genomsnittliga kursen är endast $ 18 USD. Det finns många andra online-trafiken skolor där ute, så gör din forskning. Dyrare online trafik skolor kan erbjuda accelererad utbildning eller leverans av dina certifikat direkt till domstolen i stället för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.