Vad gör en automatisk Inspector Do?

Ett Auto inspektör ansvarar för att granska detaljerna i ett fordon och lämna en redogörelse. Det finns tre typer av automatisk kontroll: säkerhet, tillstånd och ägande. Alla tre inspektioner utförs mot en avgift och gäller för en specifik tidsperiod. När du väljer en automatisk inspektör, är det viktigt att se till att de är licensierade auto mekanik eller reparatörer. Värdet av inspektionen är baserad på den kunskap och skicklighet att inspektören har. En olicensierad mekaniker kan kontrollera ett fordon och missa objekt som är symptom på ett större problem eller fråga.

Säkerhet auto inspektörer är ansvariga för att kontrollera ditt fordon för grundläggande körsäkerheten. De tittar på bromsar, däck, belysning, vindruta, styrning och överföring. Denna typ av inspektion krävs vanligtvis när man köper en begagnad bil. De flesta stater har en lag att alla bilar ska vara certifierade som säker innan en registreringsskylt har utfärdats. Inga försäkringsbolag ger täckning för en osäker fordon.

Skick auto inspektioner vid köp av en begagnad bil. Många vill ha en oberoende bedömning av den mekaniska och strukturella egenskaper hos en bil innan de köper den. Denna typ av inspektion kan ta mellan en och tre timmar att slutföra. Syftet med inspektionen är att identifiera möjliga problem och framtida reparationskostnader. Denna information är mycket värdefull när de förhandlar om priset på ett fordon och köpbeslutet.

Om säljaren en felaktig bild av faktiska mekaniska skick för fordonet, kan du välja att inte köpa någon bil från sin verksamhet. Det är viktigt att komma ihåg att underhållet är en av de dyraste aspekterna av bilägande. En grundlig inspektion ger nödvändig information för att fatta ett välgrundat beslut. En ägande kontroll är en del av de tjänster som tillhandahålls av en automatisk inspektör. De måste kontrollera om det finns några utestående panträtt på fordonet, om det har anmälts stulet eller i en olycka. De måste också kontrollera om försäkringsfordringar för översvämningsskador, mindre skador eller skadegörelse.

kvarstad är ett juridiskt dokument som används genom att finansiera företag att ange ägande av fordonet. Innehavaren av kvarstaden har lämnat pengar, att använda bilen som säkerhet för lånet. Om lånet inte betalas och kvarstaden bort, har bolaget rätt att beslagta bilen. Äganderätten sträcker sig över statliga internatelever, så det är viktigt att kontrollera detta noga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.