Vad betyder "Doing Donuts" Mean?

Ett lysande exempel på vårdslöshet i trafiken är en manöver som kallas gör donuts , som ibland kallas turfing en gård eller kör donuts . Doing Donuts handlar om att köra bil i en snäv cirkel samtidigt som de fortsätter att accelerera. Resultatet är en serie cirkulär hjulspår eller märken Skid huggen ur en gräsmatta eller gata yta. Dessa små cirklar av godtyckliga förstörelsen är "Donuts" av göra donuts manöver.

en galen förare lust att göra donuts när presenteras med en öppen plåster på vägbanan, en tom parkeringsplats eller ett avsnitt av platt gräsmatta. De kommer först att köra in i mitten av dömda egendom och vända kraftigt till vänster eller höger som de accelerera. Förskjutningen i Momentum svingar vanligtvis den bakre delen av bilen runt till framsidan, skapa de runda divots eller märken medar. Som förare fortsätter att köra i cirklar, det divots bli ännu mer framträdande. En andra eller tredje donut kan prövas innan du kör ut från platsen.

parkeringsplatser är särskilt populära platser för att göra donuts utan elakhet aforethought. Bristen på oskyldiga åskådare, på öppenheten i terrängen och löst underlag grus göra det lättare för vårdslösa förare att utföra manövern utan att förlora kontrollen eller orsakar större skador. Snötäckt parkeringsplatser väntar på en snöplogen kan också vara mycket populär plats för att göra donuts på vintern. för förare med ont uppsåt, kan dock en konkurrents fotbollsstadion eller personliga hem vara idealisk plats att utföra destruktiva munkar. Effekten av dussintals snäva cirklar är uthuggen i gräsmattan kan vara mycket svåra att reparera. Doing Donuts eller "turfing" en privat gård eller offentlig egendom anses vara en handling av vandalism, och den felande föraren kunde också möta andra avgifter för vårdslös körning och allmänheten hotas.

>

handling att göra donuts med privatägda fordon i ett godkänt läge inte är helt olagligt, men den kan allvarligt skada bilens fjädring, anpassning och styrsystemet om överdrivna. En engångsavgift högstämda donut på UPPODLAD en professionell racerbanan kan vara spännande att titta på, men att utföra den i verkligheten endast bör försökte sparsamt, om alls.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.