Vad är några tips för samåkning?

samåkning kan vara ett bra sätt att spara pengar på lång pendlar till och med på korta transporter. Det är klart mer ekonomiskt sunt, särskilt med stigande gaskostnader. Det minimerar miljöpåverkan.

Lyckad samåkning fungerar när alla carpoolers överens om en uppsättning regler. Detta kan bidra till att minska frustrationen, effektivisera ersättning för gas eller kostnader fordon, och inrätta förfaranden för nödsituationer Om föraren inte är närvarande för en dag eller två, som på grund av sjukdom eller nödsituation. Den som planerar att träna samåkning tillsammans skulle ha ett möte och införa flera regler innan alla kör till arbetet. Först ska gruppen bestämma vilka bilar kommer att användas. Vissa använder en tjänst som vanpool, där de hyr en van tillsammans. Andra använder sin personliga fordon.

Om en person är ett redskap, är det viktigt att fastställa ersättning för slitage på bilen. Självklart kommer den personen att bli inredningar upp mer körsträcka på bilen än andra, så en skälig avgift för tillhandahållandet bilen bör övervägas.

Om flera personer planerar att var och en köra sin egen bil på sina förare dagar, detta Avgiften får utelämnas. Liksom vissa människor vill Carpool men hatar körning. Människor som inte kommer att utses förare kan betala en liten extra avgift för att den andra enheten. Detta belopp bör fastställas innan samåkning börjar. Man bör också ta tillfället i akt under samåkning möte för att besluta hur och när varje person kommer att få ersättning för gas kostnader eller saker som BROAVGIFT. Införa särskilda datum för återbetalning kan bidra till att undvika problem senare. Liksom, enas om konsekvenserna av att inte betala bör göras. Prospective carpoolers bör också enas om huruvida en person som inte använder Carpool för ett par dagar ska fortfarande betala.

Människor har olika körvanor. Vissa vill skruva upp musiken eller rök nonstop när du kör bil. Alla bör enas om ett fåtal artighet regler. Bestäm om samåkning grupper kan äta i bilen, rök, mobiltelefoner använder eller lyssna på musik. Sedan musiksmak skiljer sig, kan de samåkning inrätta en hörlurar enda regel, till exempel.

Samtal smak kan skilja sig också. Vissa människor gillar att prata mycket under pendlar, medan andra kanske vill fånga lite mer sömn. Införande av regler om samtalet kan bidra till att undvika framtida krångel. bör körsäkerhet också diskuteras innan samåkning. Vissa verkar bortse från frågor som fortkörning. Andra oroar när någon inte följer reglerna i den vägen. Det samåkning Gruppen bör definiera vad de anser säker körning för att undvika problem i framtiden.

Beslut bör också göras om kontakt om en förare inte kan göra det, eller om en enskild planer inte Carpool på en viss dag. Ett sätt att lösa föraren problemet är att utse en backup för varje förare. Detta sätt, om en person är sjuk, han eller hon kan ringa upp på föraren. Att hålla ett schema kan också låta någon som inte vill vara i Carpool för en dag att ringa lämplig drivrutin. Både hemma och nummer arbete bör bytas ut för att hålla igång samåkning smidigt om någon inte kan göra det på morgonen eller att stanna kvar sent på jobbet.

Inrättande av ett fåtal samåkning regler kan hjälpa till att hålla en Carpool framgångsrik. De flesta som gör reglerna innan samåkning hitta de uppskattar att spara pengar, och kommer att njuta av de människor som de Carpool.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.