Vad är några Road Trip Spel?

att köra långa sträckor kan bli en tråkig uppgift för alla i bilen. Detta gäller särskilt om det finns barn med på resan. Medan många barn idag har elektroniska spel, finns det fortfarande chans att de kommer att tröttna på dem och vill ha något annat att göra. Det är där någon häfdvunna road trip spel spelar in.

Bil spel har funnits ända sedan människor började ta weekendresor eller köra cross-country. En typisk bil spel kan bara handlar om att alla i bilen. Även spel för barn tenderar att arbeta för de vuxna, vilket gör det möjligt att fördriva tiden mer angenämt. Under åren, finns det tre road trip spel som har stått emot tidens tand och är fortfarande intressant dag. Den kanske mest populära road trip bil spel av alla är känd som "I Spy". Strukturen för detta spel är enkelt. En person lägger sig på något som framför fordonet. Det kan vara en skylt, en ko i ett fält, eller en trafikolycka tecken. Den person erbjuder en ledtråd till andra aktörer, till exempel "I Spy något rött" eller "I Spy något runda. "Andra måste gissa vad ledaren har spionerade. Den spelare som korrekt identifierar objektet spionerade av den första ledaren blir den nya ledaren och upprepar processen. Denna enkla spelet kan hålla alla sysselsatta i timmar. En av de mest populära spelen bilsemester kallas "stater. " med ursprung i Förenta staterna, är detta spelet perfekt för cross-country resa. Spelare kolla registreringsskyltar av andra bilar på vägen. Tanken är att identifiera så många olika plattor statliga licens som möjligt. Den första personen att upptäcka en stat platta som inte redan finns på listan tjänar en punkt. I olika inkarnationer, kan spelarna skapa ett antal punkter som någon har att tjäna för att vinna, eller de kan spela spelet tills de tröttnar på verksamheten och helt enkelt förklara att personen med den mest samlade poäng som vinnaren.

Brainteasers göra roliga spel road trip, med ett exempel kallas "frågor. " Den första spelaren ställer en fråga. Den andra spelaren svarar med en fråga som har några små anslutning till den första frågan. I sin tur har varje spelare att svara på den föregående frågan genom att formulera en ny fråga. Överföring av föremålet under spelets gång kan ha alla skrattade så mycket att tiden kommer flyga förbi.

Grundtanken bakom spel bilsemester är att tillhandahålla underhållning som hjälper till att fördriva tiden under en lång resa. Däremot kan alla dessa matcher spelas utan problem även om resan är inte mer än femtio till hundra miles. Bäst av allt är att de kräver inga batterier och har inga väsentliga delar för att bryta ner. Allt de behöver är lite tid och en viss koncentration på den del av spelarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.