Vad är en utsläppsfria fordon?

utsläpp från gasdrivna bilar är inte bara en orsak till den minskande ozon, men American Lung Association har sagt att det är en vanlig orsak till lungsjukdom. Detta, förutom avtagande bränsleleverans och ökade priser gas, har lett biltillverkarna för att börja göra utsläppsfria fordon. En utsläppsfria fordon, även kallad ZEV, är en bil som inte skapar föroreningar.

utsläppsfria fordon kan drivas med två olika källor: el eller väte. Vissa former av både el-och vätgasbilar, särskilt sådana som drivs av fossila bränslen, förorenar också. Den verkliga typer av utsläppsfria fordon som drivs med sol-eller vindkraft. Den första utsläppsfria fordon var elbilar. När batterierna som laddas med sol-eller vindkraft, elektriska bilar släpper ut avsevärt mindre föroreningar än de som drivs av ett fossilt bränsle kraftverk.

utsläppsfria fordon kan även drivas med vätgas. De som använder fossila bränslen kan producera lika mycket föroreningar som gasdrivna bilar. Vätgasbilar att använda solenergi för att generera vätgas från vatten inte genererar utsläpp.

Fordon såsom hybrider inte sant utsläppsfria fordon. Hybrider är bilar som fungerar både som gas och miljövänligt sätt, såsom el. Dessa kallas partiell utsläppsfria fordon, eftersom även om de producerar mycket mindre utsläpp än traditionella bränsle-drivna fordon, de fortfarande släpper ut föroreningar. Ett problem som har hindrat produktionen av utsläppsfria fordon är kostnaden hänger samman med produktion sol-och vindkraft. Det trängande behovet av fordon som drivs med en annan källa än bränsle har genomgående varit att sänka de extra kostnaderna. Ett annat problem i tillverkningen soldrivna bilar är behovet av solljus. Soldrivna bilar behöver solljus för att köra, så faktorer som väder, tid på dygnet och tid på året alla måste beaktas för att garantera en konsekvent drivna fordon.

Köpare intresserad av att köpa en noll-utsläpp Fordonet bör starta sin sökning tidigt. Företag som tillverkar vätgas-och elbilar göra det i litet antal, och det finns oftast väntelistor. Ford, Chrysler, Toyota, Honda, Chevrolet och General Motors tillverkar alla någon form av utsläppsfria fordon. P

Köpare kan också uppmuntras att bli noll eller delvis utsläpp ägare fordon på grund av den tillhörande skattelättnader . Vissa stater i USA ger körning förmåner till noll eller delvis utsläpp fordonsägare, det kan enstaka förare av noll eller delvis fordon utsläpp i vissa stater köra i Carpool gränderna.

Det bör påpekas att även om dessa fordon är utsläppsfri, har de inte minska nivån av föroreningar som produceras i tillverkningsprocessen, och effekterna av föroreningar som orsakas av slitage på bilen ännu inte har bestämmas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.