Vad är en järnvägsnätet för höghastighetståg?

En järnvägsnätet för höghastighetståg är en typ av järnvägstransporter som fungerar på en högre hastigheter än vanliga tåg. Flesta höghastighetståg är persontåg, men vissa av dessa tåg även transportera gods. Det finns ingen fart som betecknar en äkta höghastighetståg, även om de flesta av dessa tåg är snabbare än 90 miles per timme (144 kilometer per timme). När tågen uppfanns, styrde dessa lok transport Världen . Moving både människor och föremål från en världsdel till en annan blev det enda område av järnvägen. I själva verket tränar bäst lämpad för transport över hela världen tills Automobile uppfanns. Den första järnvägsnätet för höghastighetståg var den italienska ETR 200. Detta tåg uppfanns 1939, och det kan komma upp i hastigheter på upp till 102 miles per timme (165 kilometer per timme). Den ETR sprang från Milano till Florens, och det var ganska populär förrän i början av andra världskriget då alla tåg i Italien har slutat att visas.

År 1957 började Japan att dominera den stora kategorin höghastighetståg med Romancecar 3. 000 Stockholmsbörsen som visats i Odakyu Electric Railway. Här tåget var utformad för att passa in i trånga utrymmen vid körning i hastigheter upp till 90 miles per timme (145 kilometer per timme). Den Romancecar 3. 000 SE transporterade passagerare från Tokyo till Osaka oerhört snabbt.

Naturligtvis är det tänkt att första höghastighetståg med passagerare i åtanke. Idag, under vissa delar av världen, höghastighetståg fortfarande används som en viktig form av transport. Detta gäller särskilt i Frankrike där järnvägsnätet för höghastighetståg ger tusentals pendlare från mindre städer till Paris varje dag.

Tåg transporter är inte lika populär i Nordamerika som det en gång var, även om vissa tåg ansluta fortfarande städer till större städer i hela Nordamerika. Tåg har förmågan att stanna på olika platser när du fyller i en daglig rutt. Detta står i stor kontrast till andra former av transport som kör helt enkelt från en punkt till en annan.

High speed Järnvägstrafiken är betydligt säkrare än många andra transportsätt. Eftersom tågen är lätta att kontrollera, tåg kraschar är inte vanligt. Dessutom kör tågen inte risken att kollidera med andra fordon, som inte kan sägas om de flesta andra typer av transporter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.