Vad är en batteripolen Cleaner?

En batteripolen renare är en specialdesignad borste användas för att rengöra terminaler eller kontakterna på ett bilbatteri. Ett batteri är en enhet som innehåller frätande kemikalier som kan lagra och absorbera energi. Enheten innehåller energi efter elektroner debiteras med en befintlig kraftkälla. Batteripolerna är toppar metallstänger som löper genom batteriet. Kablarna är anslutna till terminalerna att transportera energin från batteriet till motorn och tillbaka till batteriet. Det finns tre olika utföranden för en batteripolen renare: runda, platta och kombination. Alla modeller är konstruerade för oss efter den kabelklämman har tagits bort. Att ta bort klämman, ångra muttern på varje kabel och dra på kabeln lyft bort den. Det är viktigt att ta bort klämman från minuspol först. Detta garanterar att en positiv båge inte kan oavsiktligt göras med din nyckel eller verktyg. När du lägger klämmorna igen, ersätta den positiva polen först, sedan de negativa. är den runda batteripolen renare formad för att matcha batteripolen. Att använda en rund renare batteripolen, placera den på toppen av terminalen och rotera den fram och tillbaka. Borstarna byggd på insidan höljet skrubba terminalerna.

Flat terminal städare är vanligtvis tre till fyra inches (6,4 till 10,2 cm) i längd. De har ett plasthandtag och en grov borste. Borsten används för att skura de olika områdena i terminalen. Kombination modeller har en pensel byggt inne i bostäder och en pensel som rengör de andra områdena kring terminalen. Skrubberoperationen materialet tenderar att vara mycket grov och liknar i strukturen med stålull.

Syftet med ett batteri terminal renare är att ta bort torkade batteri syra som kan utvecklas i de terminaler över tiden. Clean terminal ge en bättre kontakt och detta ökar mängden laddning som batteriet kan ge. Rengöra batteripolerna bör ingå i det löpande underhållet av din bil.

När du köper en begagnad bil, ta en titt på situationen på batteripolerna . Detta är en bra indikator på graden av underhåll och skötsel som användes av ägaren. Ren terminaler, tillsammans med en fullständig batteriladdning visar antingen ett nytt batteri eller en ägare som tog hand om fordonet regelbundet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.