Vad är en allmän Auto Auktion?

En offentlig auto auktion är en auktion där många bilar som säljs till allmänheten som bjuder mot varandra för att köpa en bil för billigast möjliga pris. Auktioner kan innehas av privata företag samt offentliga institutioner. En offentlig auto auktion inte nödvändigtvis behöver hållas på en offentlig plats, men det måste vara tillgänglig för allmänheten. Auktioner även kan göras online på webbplatser auktion eller genom olika typer av auktion programvara. Det finns flera sätt att leva och Internet-auktioner kan genomföras.

Utgångspunkten för en bilauktion är relativt enkel. Ett fordon som erbjuds till alla startande pris, så lågt som $ $ 0 (USD). Människor bud sedan upp priset tills det inte går något högre, efter vilken person med högsta budet får köpa bilen till det priset. Auktionen kan också ha en tidsgräns efter vilken bil säljs till den sista personen att få bjuda på det. Detta kan vara en mycket bred konkurrens, vare sig det är personligen eller online, men många gånger folk köra iväg i en bil som de fick för ett mycket bra pris, ibland långt under bilens värde. De mest populära offentliga bilauktioner hända allmänhet online. Webbplatser är populära eftersom köparna kan ofta bjuda med fullständig anonymitet tills auktionen är klar. Det är också populär bland de som säljer bilar, eftersom de kan nå ett stort antal potentiella köpare, förhoppningsvis driver upp priset på bilen.

Bilar till försäljning vid en offentlig auktion bil kan komma från flera källor. Dealer inbyte, leasing-fordon slut, och i slutet av året fordon inventering är typer som kan säljas på auktioner hos bilhandlare. Återförsäljare i allmänhet kan flytta ett stort antal bilar från sitt parti i en kort tid så sätt skapa utrymme för nya årets modeller. Människor som köper från en återförsäljare auktionen får fortfarande måste gå igenom en säljare innan de kör iväg med bilen för att förhandla om ytterligare objekt, t. ex. finansiering, optioner och garantier.

Donations bilar och beslagtagna fordon säljs antingen statliga , polis eller auktioner välgörenhet, som normalt kommer att erbjuda ännu lägre priser börjar för fordon. Det finns många webbsidor som visas regering allmän auto auktion information behandla arbetssökande. Återtas bilar finns även på många offentliga auktioner, som säljs av människor som försöker ta igen förlusterna.

Folk kommer att söka en offentlig auto auktion av flera skäl förutom goda affärer. En är att de kanske inte har att göra direkt med en bil säljare, vilket är en skrämmande utsikter för vissa. Bilauktioner kan också inriktas särskilt på antika bilar, bilar anpassade, eller andra typer som är svåra att hitta någon annanstans. Andra som deltar bilauktioner är i branschen att köpa många bilar samtidigt så att de kan vända och sälja dem privat med vinst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.