Vad är en Heavy Duty Truck Tire?

tanke på vikten av de flesta stora lastbilar och den genomsnittliga miles varje resa, är det inte förvånande att de oftast behöver däck som kan hänga med. En tung lastbil däck är ofta en av de bästa sätten att hålla överdimensionerade fordon up-to-par, och vanligtvis finns på allt från lastbilarna och dumprar stadsbussar och kranar. Däcken som fungerar bra med dessa fordon normalt är större och mer robusta än det slag man kan finna på en personbil. En kvalitet tunga lastbilar däcket kan hantera olika typer av terräng, som oftast är avgörande för lastbilar som regelbundet gör cross-country resor. Många lastbilar passerar vanligen ett par olika stater eller små länder på bara en dag, varje linje med sin egen vägbanan. Av denna anledning, den mest framgångsrika lastbil däck vanligtvis kan hjälpa undvika bakslag för de flesta typer av vägar. Superior tröttna grepp också kan se till att de flesta bilar sköter bra i både våta och torra förhållanden.

långa turer ofta kräver mer än bara robusta däck. En tung lastbil däck ska räcka länge, liksom. Lastbilschaufförer brukar ha lite tid, så ett däck som läcker långsamt och behöver fyllas upp ofta är en nackdel. Dessutom däck som måste bytas ofta kan kosta lastbilsföretag pengar, vilket är anledningen till typ utrustad med tunga gummi brukar fungera bäst.

Traditionellt har de flesta stora kommersiella fordon använder dubbla däck, men en del har börjat med bara en särskilt stor tung tröttna lastbil på varje axel nav. Detta beror på att många lastbilar som måste kunna transportera flera pounds av last när du bor under en högsta tillåtna vikt. Den ljusare däcket vikt är, kan mer gods lastbilar transportera, vilket är anledningen till färre eller tunnare däck som fortfarande är hållbara vanligtvis en bästa alternativet för många lastbilsföretag. En nackdel med detta val är det enda däck vanligtvis inte går att köra på efter att de går platt, till skillnad från i fallet med dubbla däck.

Välja den bästa tunga lastbilar däck möjligt är viktigt, dels eftersom de flesta lastbilar har många fler än fyra däcken. Faktum är att vissa har upp till tio, vilket gör däcket val ett stort beslut. Många lastbil däck på marknaden erbjuder liknande förmåner, såsom hållbarhet och utmärkt grepp. Tire företag nu ofta försöka att ställa sig isär genom att erbjuda däck som också är bränslesnåla och så tyst som möjligt för den ultimata lastbilschaufför komfort.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.