Vad är en CNG Ombyggnadssats?

En CNG ombyggnadssats ändrar ett fordon med en konventionell bensin-eller dieseldrivna förbränningsmotorer som drivs med komprimerad naturgas-ett billigare och mer miljövänliga alternativ till traditionell bensin och diesel. Fordon får ändras för att köra manuellt, enbart på CNG ( särskild CNG ), eller så kan automatiskt växla mellan CNG och bensin eller diesel ( bi-fuel fordon ). Bi-fuel-fordon innehåller två separata bränsletankar-en för bensin eller diesel och en annan för CNG-och deras motorer kan utnyttja någon av dessa typer av bränsle samtidigt.

CNG konverteringssatser finns för nästan alla befintliga bilar som sålts i USA. Dessa kit är tillgängliga online och i butiker. Även om det hävdas att omvandlingen processen är komplicerad, konsumenter som är mekaniskt skickliga kan välja att installera utrustning själva. Andra väljer att ha en professionell installera dem.

Många av CNG konverteringssatser, dock inte är godkända av Environmental Protection Agency (EPA) eller California Air Resources Board (CARB). Dessutom, i USA och Kalifornien, EPA och CARB mandat köp av endast EPA-eller CARB-certifierade CNG konvertering system. De kräver också att CNG konverteringssatser installeras av ordentligt utbildade installatörer, så kallade kvalificerade system retrofitters (QSRs). En CNG ombyggnadssats innehåller stål, aluminium, plast eller komposit CNG cylindrar lagring, tryckregulatorer för att konvertera gas från lager trycket i tanken att mätning tryck, injektionsmissbrukare gas eller mixer gas till mätaren bränslet, gasflaskor och ventiler, och nödvändiga elektroniska system, kablage, högtrycks-slang, kopplingar, omkopplare och tillbehör. Beroende på företag som säljer dem, de grundläggande CNG ombyggnadssats kan eller får inte omfatta lagring cylinder eller andra egenskaper. De besparingar som gjorts av CNG konvertering kan täcka kit CNG konvertering själva processen för installation och oavsett tillbehör kundens önskemål. En viktig variabel är hur mycket bränsle kapacitet önskas, eftersom kostnaderna för CNG lagring cylindrar är hög. Detta är dock kostnad ofta revansch bränslebesparingar, även om detta inte kan gälla för äldre bilar som inte har ett långt liv framför sig. Dessutom är inkomstskatt krediter som beviljas till kunder som installerar certifierade eftermontera system i sina bilar, vilket kan göra en CNG ombyggnadsats ett ännu mer attraktivt alternativ.

Only CNG konverteringssatser godkänts av EPA och CARB tillåts installeras på fordon som tillverkats sedan 1994-året EPA började att behandla frågan om systemen bränsle omvandling. När det gäller fordon tillverkade före 1994, ägare eller installatörerna är inte tillåtet att ändra dem på ett sätt som kan minska fordonens utsläpp. EPA anser att installation av icke-certifierade CNG kit konvertering ett federalt brott, särskilt "manipulering av ett federalt godkänt avgasreningssystem," som är straffbart med ett bötesstraff på mer än $ 5,000 US dollar (USD) per dag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.