Vad är en Betongpump Truck?

Principen bakom användningen av ett konkret pump lastbil på en hälla jobb är ganska enkel. Betong flyttas från pumpa lastbil, den form eller det område där det behövs. Ett konkret pump lastbil är i sin mest förekommande formen, en stor, dieseldrivna lastbilar montera en kraftfull pump och en utbyggbar, uppställd slang, eller cylinder och cylinder ram. är den konkreta transporteras till betongpump lastbil med en färdigblandad betong lastbil, allmänt känd som en cement mixer. Den stora trummor på cement blandning fordonet skall hållas ständigt roterande att undvika att betongen för etableringen, eller förhårdnad i förtid. Små mängder vatten tillsätts under mixningen processen och av samma skäl. Betongpumpning lastbilar, alltså göra något konkret, bara pumpa mekanismen, och sektioneras längder slang. Fabriksbetong dumpas från en cement mixer i viken av betongpump lastbil som pumpen går, alltså tömma pumpa vik av betong som är dumpad. Den utdragbara slang eller cylinder bommar på betongpump lastbilar är vanligtvis från 17 meter (55,77 meter) till 61 meter (200. 13 fot) lång, vid maximal utsträckning. Beroende på storleken på betongpump lastbil, och därför bommen längd, kan bommen vikas i tre till fyra delar, inklusive basen avsnittet. Längden på bommen, naturligtvis, avgör hur långt bort lastbilen kommer att läggas ut varifrån betongen som ska pumpas. Den betong som ska pumpas är i flytande tillstånd, naturligtvis, och planade och arbetade som det pumpas ut i form av pumpning lastbil. Normalt kan betongpumpning lastbilar pump från 200 till 240 meter betong per timme, så länge de särskilda konsekvens av betongen bibehålls. Vid pumpning är klar cylindern boom refolded till tömt vik av betongpump lastbilen.

De flesta pumparna på större betongpump lastbilar drivs av fordonets motor i ett power-start (PTO) konfiguration . Vissa pumpar är dock framför allt på mindre betongpump lastbilar, som drivs med egen motor, normalt en diesel. Dieselmotorer som används för denna typ av tunga arbetet på grund av sin ekonomiska, men ändå kraftfull mekanisk dynamik.

I branschen är betongpumpning även känd som " slabjacking, "mudjacking," och injekteringsbruk pumpning. De konkreta blandning lastbilen, cement mixer, kallas ibland "lera buggy. " Konkreta sig ofta kallas lera på grund av sin tjocka, trögflytande konsistens.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.