Vad är en Apache-helikopter?

en Apache-helikopter är en militär helikopter avsedd att användas av den amerikanska armén. Förutom att kunna användas av den amerikanska militären, denna design är också utnyttjas av flera andra militärer, däribland Grekland, Israel och Nederländerna. Den Apache Designen är revolutionerande i världen av militära helikoptrar, som helikoptern i huvudsak fungerar som ett luftburet tank, med tunga vapensystem som kan rikta tungt bepansrade mål marken. Den Apache helikopter är också en tuff fågel: det är extremt svårt att få ner en Apache.

utvecklades design för Apache av Hughes Helicopters på 1980-talet. AH-64 Apache, som det formellt kallas, tillverkas av Boeings flygplan. Helikoptern namn speglar en lång militär tradition av referenser indianska kulturen i namnen för militär helikopter, och "Apache" är ett träffande namn för detta flygplan, eftersom det indianska stammen är berömd för sin militanta natur och skickliga prestationer i krig.

Detta helikopter avsedd för offensiv attack, och den kan ge flygunderstöd till armén på marken, eller aktivt söka upp och eliminera mål, beroende på uppdraget. Varje Apache helikopter har två sittbrunnar, med en komplett uppsättning kontroller för både en pilot och en skytt i varje cockpit. Under normala förhållanden, sitter skytt i den främre sittbrunnen och piloten sitter i ryggen, men antingen officer kan ta över i det fall en inaktiveras.

Apache har en tvåmotorig design som håller helikoptern flyger i händelse av motor problem, och flygplanet är också kraftigt bepansrade stå emot eldgivning från marken eller från andra flygplan. Den primära vapen är en näsa-monterad kedja kanon, men Apache helikoptern kan också vara utrustade med robotar för särskilda uppdrag. Förutom att genomföra en rad offensiv utrustning har Apache helikoptern också en del nyttig defensiv utrustning, inklusive mycket avancerade sensorsystem på Apache Longbow, den senaste iteration av mönstret från 2009. Helikoptern kan även användas i elektronisk krigföring, och det fungerar i en rad villkor, inklusive dåligt väder och nattetid flyga.

Liksom andra militärflygplan, Apache helikopter hela tiden finslipas för att lösa specifika frågor som uppkommer inom området. Periodvis är uppgraderingar av befintliga helikoptrar ut, och mönstret ibland över i syfte att producera en helt ny modell. Kunderna kan också begära särskilda ändringar från Boeing, för en extra avgift, naturligtvis.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.