Vad är eftermarknaden Bildelar?

Eftermarknad bildelar (växelvis eftermarknaden ) är en blomstrande verksamhet i USA. Det sägs amerikaner älskar sina bilar och många entusiaster vill göra sina bilar baddest, bästa eller den snabbaste bilar som de har råd. Det är där eftermarknaden bildelar komma in När du köper en ny bil från en återförsäljare, fabrik alternativ kallat "stock options" eller "lager" för kort. Den hjul, motor, växellåda och alla delar prestanda är materiel, inklusive belysning och interiör. Ibland återförsäljare erbjuder uppgraderingar, såsom ett bättre högtalarsystem, men även dessa optioner, och ofta är begränsad. Därför är många människor väljer att ytterligare modifiera sina fordon efter att köpa dem, göra dem helt unika.

Många av de ändringar som gjorts i en bil som är gjorda med efter delar marknaden auto. Eftermarknaden betyder helt enkelt att den produkt som installeras på eller i en bil som är gjord av ett annat företag än den ursprungliga tillverkaren av bilen. Alla delar som gjorts av den ursprunglige tillverkaren anses OEM, eller original equipment manufacturer . Flesta prestanda delar tillverkas av eftermarknaden företag tack vare sin förmåga att specialisera sig på visst område. Eftermarknaden delar utbud allt från byggsatser luftintaget till bil grafik byggsatser och krom fälgar. Eftermarknaden delar kan ibland installeras av bilens ägare med minimal eller ingen kunskap om bilar, medan andra delar kommer att krävaprofessionell installation. Kunniga råd bör eftersträvas för att göra ett välgrundat beslut innan du köper en eftermarknad produkt. I många fall använder efter delar marknaden auto på ens fordon kan garantin bli ogiltig, eventuellt finns. Var därför noga med att kontrollera din bil är tillverkarens garanti innan du väljer att göra eftermarknaden förändringar. Dessutom är många efter delar marknaden auto särskilt utformade för att passa endast vissa modellbilar och vissa år av den modellen. Innan du beställer en eftermarknadsprodukt auto del, vara säker på att det matchar ditt fordons fabrikat, modell och år.

Kanske ännu viktigare är förenlig med lagen. Många eftermarknaden delar är inte olagligt att sälja, men när de installeras i en bil som de kan bryta mot lokala lagar och förordningar. Till exempel fönster toning varierar från land till land, liksom utsläpp lagar och bakljus och färger strålkastare-och ljusstyrka. Bara för att en eftermarknad del säljs, betyder inte att det är lagligt att installera i din bil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.