Vad är Railroad Engineering?

design, uppbyggnad och drift av alla railroad system är det huvudsakliga syftet med järnväg engineering. Anläggningsarbeten, datateknik, elektroteknik, maskinteknik och andra ingenjörsvetenskapliga kombineras för att skapa järnvägen Engineering. Vilket är fallet med många andra yrken, har Railroad engineering ett förflutet byggd helt från nödvändighet.

Mot början av 19th century, järnvägar blev den enskilt mest populära sättet att resa. Eftersom järnvägar var komplicerade att bygga och underhålla, växte behovet av specialiserade järnvägen ingenjörer snabbt. Ursprungligen arbetade Railroad ingenjörer mestadels på tåg som drivs med ånga, eftersom de flesta tåg vid den tidpunkten hade ångmaskiner. Som järnvägssystemet blev mer och mer viktig, diesel och elektriska tåg var avsedda. Därför ingenjörer som skulle kunna arbeta om elektriska och dieseldrivna tåg blev ovärderlig för många Jernvägsbolagen.

Järnvägen systemet i hela Nordamerika är inte så kraftfullt som det en gång var. Järnvägar är fortfarande rikligt i hela Europa och Asien, dock. Större delen Railroad ingenjörer att få arbete i dessa regioner, även om vissa ingenjörer kan fortfarande hitta arbete fastställande bygga och underhålla tågsystem i Nordamerika.

För att bli en järnväg ingenjör, måste olika pedagogiska krav uppfyllas. Huvudsak måste alla blivande järnvägen ingenjörer få en ingenjörsexamen på högskolenivå. Många länder kräver också att järnvägen ingenjörer få en Civilingenjörsexamen förutom en grundutbildningsprogram grad. Dessutom måste de flesta nyutexaminerade teknologer arbetar inom ett antal månader innan de ansöker om permanent järnvägen engineering position. Det finns en mängd delområden av järnvägen teknik, inklusive energi elektrifiering, systemering, järnvägssystem integration och andra. De som vill fokusera på en särskild aspekt av banteknik kan välja att studera ett av dessa delområden. Ofta specialiserade ingenjörer är mycket efterfrågade, eftersom vissa aspekter av järnvägsbyggen och underhåll kan vara mycket komplicerad.

När en person har tagit examen järnväg teknik är det sedan möjligt att få en position inom detta område. Olika företag hyra järnvägen ingenjörer, och några av dessa yrkesgrupper kan också hitta ett arbete med myndigheter. Leta efter en position som en järnväg ingenjör, får de sökande vända sig direkt till en järnvägsbolaget. Även järnvägarna är inte lika viktiga som de en gång var, är Railroad ingenjörer fortfarande behövs i hela världen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.