Hur sköter jag om Boat Klädsel?

Boat klädsel lider mer slitage än en bil eller hus. Detta beror på att båten är dåligt väder, att omfatta direkt solljus och vatten, och lagras normalt ute på vattnet. Skötsel av din båt klädsel innebär regelbunden rengöring och hålla den skyddad.

lagras på din båt är nyckeln till att skydda klädseln. Om en båt sitter ute i solen hela dagen, kan tygklädsel bli sol blekt medan läder och vinyl klädsel kan torka ut och spricka. Vård av båt klädsel innebär lagra din båt i ett garage, eller under en carport. Om du måste förvara din båt på vattnet eller vid en utfart, täck över klädseln med en plast droppe trasa och kuvertet stoppade slutet av båt med monterad täcker. Under hösten och vintern, om du inte planerar att ta ut båten, överväga att placera den i ett lager. När du tar båten ut på sjön, försöka hålla den klädsel som torr som möjligt. Även om det är oundvikligt att du kommer att få din klädsel blöt då och då, vill du inte att tränga in i skummande. När skummet blir blöt, börjar klädseln att ruttna. Wet folk ska sitta på handdukar för att undvika onödig belastning för klädseln och spill skall torkas upp omedelbart.

Rengöra båten klädsel regelbundet kommer att förlänga livslängden för det med flera år. Båt klädsel kommer i tyg, vinyl och material läder. Den typ av material du har avgör hur den ska rengöras.

Fabric båt klädseln är svårast att ta hand om. Den suger upp vatten som en svamp, som snabbt kommer in till skum. Tillämpa ett tyg Protectant kommer att förlänga livslängden på klädseln, som vatten och andra utspilld vätska kommer bead upp och faller av. Rengör klädsel med standard tyg renare varannan vecka, beroende på användning. Efter rengöring, spray stoppning med UV Protectant att undvika solskador.

Vinyl båt klädseln är en av de enklaste slag att ta hand om. Spill rätt off, förhindra fläckar från utvecklingsländer. Vid rengöring denna typ av klädsel, använda en specifik vinyl renare, för att förhindra att material inte blir torr. Spraya klädsel och torka ned den med en trasa som har knappt dämpats. Spraya vinyl en speciell vinyl skyddande yta för att undvika solskador.

Ytterst få båtar har läderklädsel, eftersom det är lätt skadas av solen. Att förhindra över-torkningen måste läderklädsel rengöras med en neutral tvål, eller en som har ett pH-balans sju. Spraya läder med renare och torka av den med en torr trasa. Applicera en läder balsam som innehåller en UV Protectant minst en gång i veckan, att hålla den mjuk och smidig. Undvik att hålla läderklädsel i direkt solljus under längre tid än nödvändigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.