Hur kan jag få en Båtar licens?

flesta stater har obligatoriska båtägare säkerhetskrav utbildning. För att uppfylla dessa standarder, fullgjord godkänd säkerhet kurs är oftast nödvändigt. Generellt kan dessa kurser tas online eller i ett traditionellt klassrum. Många av programmen kräver att deltagarna avlägga en examen i slutet av undervisning, visar en minsta förståelse av materialet.

Termen båtliv licens används ibland för att beskriva certifikat eller utfärdat när avslutad båtliv säkerhet kurs uppnås. Att kalla dessa kort med många båtar licens kan vara missvisande, eftersom mycket få stater som faktiskt kräver en licens att driva vattenskotrar. I vissa stater termen båtlivet licens hänvisar till pappersarbete utfärdas när en båt är registrerad. I stater där en verklig segling licens är obligatoriskt att använda vattenskotrar, är det oftast i Förutom en båtlivet säkerhetsintyg. En båtliv licens utfärdas av statens motorfordon Regulatory Department, i motsats till en båtägare säkerhets-kort, som utfärdas av olika statliga organ med uppgift att reglera båtlivet säkerhet. Om en stat kräver en extra båtliv licens och delas ut separat från säkerhetscertifikat. Alabama är det enda land där en faktisk påskrift på ett körkort är obligatoriskt att driva en båt. En båtliv säkerhet kortet skiljer sig från en verklig segling licens eftersom det i allmänhet inte upphör att gälla och kan inte återkallas. Erhålla en inte är nödvändigt att köra eller manövrera en båt tillfredsställande. De förvärvas genom att visa en grundläggande förståelse av vattenskotrar säkerhet. Slutförande av en vattenskotrar säkerhet kurs kan minska en båt ägarens försäkring priser, även om de inte behövs för att manövrera farkosten.

åldersgränserna varierar från land till land och kan vara olika beroende på vilken typ av vattenskotrar drivs. Ibland, vattenskotrar och krav båt är olika. Storleken på båten kan manövreras kan vara en avgörande faktor i operatörens lägsta ålder. Generellt gäller att ju större och snabbare en vattenskotrar, desto högre normer som krävs för att använda den.

är A båtliv licens, och en båtägare säkerhet kort, allmänt accepterad delstat till delstat. Undantagen till denna regel är Connecticut, Utah och Colorado där med statligt certifikat har vissa begränsningar. Båtliv säkerhet regleras av olika statliga myndigheter, så enskilda staten krav skiljer sig avsevärt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.