Hur hittar jag bästa Tire Dealers?

Nya däck är en stor investering. När du planerar att spendera en stor summa pengar, du vill vara säker på att du spenderar dem på bästa möjliga sätt. Det finns flera sätt att hitta de bästa däcket återförsäljarna.

Word of mouth är förmodligen det mest effektiva sättet att hitta en däckförsäljaren att du är nöjd med. Tire återförsäljare beroende av nöjda kunder att berätta för andra om sina erfarenheter. Chansen är stor att om du hör bra saker från två eller tre olika personer däckförsäljaren är bra. Det är viktigt att uppmana de exakt vad om däcket köpupplevelsen övertygade dem om att däckförsäljaren var bra. Till exempel om däckförsäljaren erbjöd sig att specialbeställa ett visst trötta att de inte ha i lager, kan de erbjuda bra service, men detta säger inte mycket om huruvida de är konkurrenskraftiga på priset.

Be personen specifika frågor om återförsäljaren, till exempel hur priset jämfört med andra orter där de shoppade och vilka extra tjänster som de erbjuder. Många lokala tröttna återförsäljare kan inte konkurrera med de stora, box lagra stil butikerna, men de erbjuder ytterligare tjänster. Vissa lokala tröttna återförsäljare kommer att erbjuda gratis trötta rotationer under livet av däcket, fritt förfoga över däck eller utan fläckar om du får en platt, om du köper däck från dem. Box butiker kan dock erbjuda ett lägre pris på framsidan, men avgiften för rotationer, plåster och bortforsling av dina gamla däck. När du lägger till alla dessa avgifter upp, kan besparingar från större butik vara obetydlig.

Ett annat sätt att hitta de bästa däcket återförsäljarna genom att ringa bilfirma där du köpte bilen. De normalt inte säljer däck, så att de inte frestas att mixtra med sina egna produkter, men ska vara välbekant med däck återförsäljare i området att sälja varumärket och stil trötta som rekommenderas för din bil. De kommer också vill skicka dig till en butik där du har en bra erfarenhet, så att du inte kommer att göra de bilhandlare med en dålig köpupplevelse.

Ett sista sätt att hitta de bästa däcket återförsäljare i ditt område genom lokala "best of" listor. Lokaltidningar beteende ofta läsaren undersökningar att ge en inblick i det bästa av allt från kinesiska restauranger att hår salonger. Tire återförsäljarna är ofta på denna lista. En top notering här är jämförbar med ett ord i munnen rekommendation från alla i din kommun.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.