Hur hittar jag Classic Car Priser?

Classic Car marknaden kan vara svårt att navigera. Den skiljer sig från marknaden för nya bilar och även begagnade bilar, främst på grund av mycket specifika faktorer som är unika för gamla bilar. En klassisk bilköp innebär en uppskattning av frågor såsom tillverkare, sällsynthet viss modell, formen fordonet är i och huruvida det är ett samlarobjekt. Till exempel, ett 1948 Volkswagen Beetle 1100 i tillfredsställande skick för närvarande bedriver ett högre värde på $ 7,000 US dollar (USD), än en 1948 Chrysler New Yorker fyrdörrars sedan i utmärkt skick som är värderad till $ 6,000 USD. Med så stora skillnader i pris och inga synbara rim och reson, Veteranbilarnas shopping kan vara ganska förvirrande. Det finns tre företag som erbjuder klassisk bil värden. Kelley, Nada och Manheim Gold alla erbjuder klassisk bilköpare att köpa resurser antingen online, i pappersform form eller bådadera.

Kelley-Det Kelley Early Model listar antik bil värden beroende på tillståndet för de fordon: rättvis, god och utmärkt. Den finns i två nummer per år, en i januari och det andra i juli. Det finns också regionala upplagor så att den nuvarande klassiska bilmarknaden är ett korrekt sätt. Den Kelley Early Model Guide är tillgänglig för papperskopia köp bara, finns det ingen online-version.

NADA-Det NADA guide inte nödvändigtvis är specialiserade på klassiska bilar, men ger ett värde på antika bilar som begagnade fordon. NADA är makt ett online-verktyg som är gratis att använda. Även värdena returneras som låg, genomsnittlig och hög detaljhandeln, de är ganska överens med andra mer specifika Classic Car blå böcker guider.

Manheim Gold-Manheim Gold har en super, enkel att använda online-verktyg som ger detaljerade klassisk bil blå bokförda värden. Det är anlagt liknar andra blå böcker. Classic Car är uppförda som rättvisa, god, utmärkt och show. Användare kan komma bilar genom att ringa eller efter år.

När du handlar för en klassisk bil, är det viktigt att veta marknadsvärdet innan du handlar. Det är också fördelaktigt att ha förmågan att se priser till det skick fordonet. Om en bil köps i tillfredsställande skick, kan köparen se vad de möjligen kunde få för bilen om de restaurerat den till utmärkt eller visa skick. Därigenom kan de se möjliga avkastning de kunde komma på fordonet innan du lämnar över pengarna till det. I detta, eller något, marknad, är det klokt att närma sig ett köp så välinformerad som möjligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.