Hur är hangarfartyg Made?

hangarfartyg är centerpieces av världens mest kraftfulla flottor. Hangarfartyg är besatt av nio nationer: USA, Storbritannien, Frankrike, Indien, Ryssland, Spanien, Brasilien, Italien och Thailand. Kina besitter ett sovjetiskt hangarfartyg, även om det är inaktiv. USA besitter 12. Hangarfartyg har spelat avgörande roller i sjöslag sedan andra världskriget, och fortfarande fungerar som de mest effektiva sätten för att snabbt transportera tusentals soldater och dussintals av stridsflygplan till en hotspot i världen.

Modern hangarfartyg kosta omkring 4,5 miljarder dollar vardera. En av de mest populära typer av hangarfartyg är Förenta staternas Nimitz -Class Carrier, drivs av två tungt skärmade kärnreaktorer. Årliga underhåll kostar omkring 250 miljoner dollar. Hangarfartyg är världens största båtar. har nästan alla amerikanska hangarfartyg fortfarande är i bruk idag byggts på Northrop Grumman Newport News marinens varv i Newport News, Virginia. Bygga hangarfartyg kräver ca 2. 000 leverantörer representerar över 100. 000 anställda. Första kan primära underleverantörer finns i 48 av 50 stater, enligt hangarfartyg Industrial Base Coalition, en organisation som bildades 2005 för att lobba för fortsatt finansiering av hangarfartyg konstruktion. Som de flesta fartyg, hangarfartyg är tillverkade i torrdockor som sedan översvämmas, vilket gör det färdiga fartyget att flyta ut. Hangarfartyg är tillverkade av modulära komponenter kallas superlifts : multi-room, multi-objekt däck som väger mellan 70 och 800 ton. Ett hangarfartyg normalt byggas ut 200 superlifts. Superlifts sänks på plats med en gigantisk bro kran, sedan svetsas ihop. Den sista delen av ett hangarfartyg är ön, som omfattar bron och observation däck, vikt på omkring 570 ton.

Utvecklingen av kärnreaktorer och andra förbättrad marin teknik tillät byggandet av supercarriers början på 50-talet, en term löst används för att beteckna örlogsfartyg med ett deplacement på över 75. 000 ton. Den Nimitz -klass hangarfartyg har ett deplacement runt 100. 000 ton, inklusive 60. 000 ton konstruktionsstål. Denna klass kan gå i åratal utan tankning, springer iväg effektiv kärnkraft. Höjden från köl till Masten är 244 meter (~ 74m), höjden på en 24 våningar. Däcket längd är 1. 092 fot (333 meter), med en bredd av 252 fot (77 meter). Ett hangarfartyg kan betraktas som en övergripande skyskrapa flytande på sin sida.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.