Vilka är de olika typerna av Racing Gear?

Det finns många olika typer av fordon racing, och det finns många specialiserade delar av utrustning eller racing redskap, var avsedda för ett särskilt ändamål för sporten. I själva verket kan alla de olika typer av racing redskap gör racing en av de dyraste sport runt. Eftersom det är också en av de farligaste görs många av de enheter som har konstruerats för tävlingsbruk speciellt för säkerhet. En av de mest väsentliga delar av redskap för en racerförare är hjälmen . Dessa är vanligen tillverkade av ljus, solid, brandsäkert material som glasfiber eller kolfiber. Även inom hjälm vanligtvis ligger ett brandsäkert skum liner. Underneath hjälmen, skulle förarna ofta bära en huvudbonad som liknar en ski mask som också flamskyddsmedel. Mycket racing redskap byggs längs dessa linjer, med funktioner som fokuserar främst på brandsäkerheten eftersom en brand är ett av de värsta saker som kan uppstå vid bilolyckor ske. En liknande och lika viktig del av racing redskap är racing kostym, som också måste skydda föraren från branden vid sämsta tänkbara bilolycka. Liksom många andra objekt som en racerförare måste förse sig med, kan racing passa bli mycket dyrt. Kostymer kan kosta mer beroende på vilket material de är gjorda av, hur många lager som finns och säkerhet betyg.

Ytterligare racing redskap poster racing handskar och sportskor. Handskar måste vara lätta och brandsäkert och samtidigt erbjuda rätt mängd känslighet och grepp för att manövrera ratten. Liksom många andra delar av racing redskap, måste de följa yrkesmässiga normer för att säkerställa säkerheten för alla cyklister. Racing skor är också viktigt, eftersom kontakt med gasen och pedal tycker är lika viktiga för en racerförare i kontakt med ratten är.

Föraren måste också vara bekväm med sätena och seldon av loppet bilen för att kunna erbjuda ett förstklassigt racing miljö. De får inte bara vara ergonomiska och avkopplande, men måste också erbjuda en korrekt begränsningar och brandsäkerhet. Säkerhetsbälten och axelremmar måste följa strikta riktlinjer bland racing redskap grund av deras betydelse i händelse av en kollision.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.